7000 TL'ye ekipman önerisi

Bütçe
7000
Bende senin mesajini begenmedim ve attim. Onun disinda evet en İngilizce benim pasam. Yanik kremi lazım mı

Seni moderasyon ekibimizin kollarına emanet ediyorum. Aynısını onlara söylersin.

Hepsi o bütçede mantıksız. Çok daha iyi alternatifler var.

Hayır birader sen kimsin de tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde atar gider yapabiliyorsun? Sana bu yetkiyi kim verdi?

Mad60 sorunlu klavye o fiyata "snap tapli" manyetik switch MCHOSE Ace 60 Pro, FUN60 var. Kulaklık kötü 1Klık H2002P ile aynı hatta H2002P'nin ses kartı var. Mouse zaten kötü.

Araştırma yap ve okula başla. Okul iyidir adap edep öğrenirsin.

He Kemalist'im ne olmuş nesini beğenmedin?

Verdiğin nedenler o kadar saçmaki...

Tınlamıyosan çeneni kapayacaksın o zaman mesajında "Kemalist' lafını özellikle belirtmen senin nasıl biri olduğunu gösteriyor, atamı sevmedigin belli yani hangi ırktan olduğunda belli oldu yaptığın saçma sapan öneriler ve savunma ile bir yere gelemezsin otur ağla şimdi.

Çöp fikrine katılmayan düzgün düşünen insanların illa benim arkadaşımın olması mı gerekiyor? Önerdiğin 3 üründe alınmaz. Kötüler.

Mod ekibi aktif olsun onları da tınlamazsın

Keşke verdiğiniz bilgilerin birini bile tuttursaydınız. Cloud III'ün kötü olduğu konu müzik. Hikayeli oyunda kötü performans alıp FPS oyunlarında iyi performans almak gibi bir durum yok. Sizin attığınız kulaklığın zaten Cloud III'den iyi olduğu neredeyse hiçbir yer yok. Bilginiz olsun. Klavye evet çöp. Öyle Çin malı deyip kaçmak neymiş. Wraith'deki birçok ürün Çin malı zaten. Her ürünleri şikayet dolu mu? Hayır. Mouse konusunda en azından bir şeyi becerebilmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…