7000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Ferdi21

Hectopat
Daha fazla  
Monitör 1440p olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Kesinlikle hayali değildir yorumlardan sonra seçeceğim sistemi alacağım. Ve ürünler geldiğinde resmini çekeceğim.

GTX 980 Vatan stoklarına gelirse eğer alın. Aceleniz var ise 780 ti veya 290x alabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (106).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası herkes tarafından takip edilen bir forum. İnsanlar bilgisayar toplamadan önce forumu gezerler kafalarına yatan sistemi alırlar. Bunu özelde görüşmenin ne anlamı var ? Varsa bir fikriniz buraya yazınız ki diğer insanlar da faydalansın. Mail adreslik bir şey istememiş arkadaş.

@SemihUluca yaş seviyesi düşük forumun pek de takılmam ve sevmem zaten burayı bilerek böyle yazıyorum bir forumda özel mesajın kapalı olması gibi bir mantık olamaz yardım isterse arkadaş ben böyle yardım etmek istiyorum 7 bin TL değerinde bir sistem çoluk çocuğun eğlencesi olmamalı Asus ve MSI dışına çıkılmalı üstteki sistemleri görüyorsunuz hala x79 öneren arkadaşlar var 2145 TL'ye ti öneren de var mesajıma cevap istemiyorum alıntılamayın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı