7000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Ben olsam 7000-TL bütçe ile alınacak bir bilgisayarı 4 sene kullanmak yerine 4000-TL'lik bir bilgisayarı 3 sene kullanır her yıl 1000 liralık güncelleme masrafı yaparak toplamda 6-7 sene kullanırdım. Yinede şimdiden hayırlı olsun.

@SemihUluca yaş seviyesi düşük forumun pekde takılmam ve sevmem zaten burayı bilerek böyle yazıyorum bir forumda özel mesajın kapalı olması gibi bir mantık olamaz yardım isterse arkadaş ben böyle yardım etmek istiyorum 7 bin tl degerinde bir sistem coluk cocugun eglencesi

olmamalı asus ve msi dışına çıkılmalı üstteki sistemleri görüyorsunuz hala x79 öneren arkadaşlar var 2145 tl'ye ti önerende var mesajıma cevap istemiyorum alıntılamayın .
Yalnız soruyu soran arkadaş da 20 yaşında gözünüzden kaçmış olmalı ben görevimi yapıp söyleyeyim hani belki yaşı küçüklere prensip gereği yardımcı olmuyorsunuzdur.

Arkadaşlar max 7000 Tl dedim ve oyun için monitor 2160p veya 1440p olsa iyi olurdu ama sistemi topladım ben sipariş verdim.Yinede teşekkür ederim

Bence iptal etmelisiniz. İlk olarak GTX 980 için özel soğutma bekleyin. İkincisi ise Z97 için k serisi almalısınız. Son olarak RAM'leri 1600MHZ ve CL 9 seçmelisiniz.

Malesef hiç bir bilgim yok sordum geldiğinde sizi bilgilendireceğiz dediler.980 dışındakiler bi gelsinde.

Bence iptal etmelisiniz. İlk olarak GTX 980 için özel soğutma bekleyin. İkincisi ise Z97 için k serisi almalısınız. Son olarak RAM'leri 1600MHZ ve CL 9 seçmelisiniz.
Aldım sistemi

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı