7000 TL'ye PC Almak mı, PS4 mü?

Daha fazla  
Uzun zamandır ortalama 7000 (+1000/-1000) TL civarında PC almayı düşünüyordum fakat son zamanlarda oyunlara olan ilgim azaldı. Haftasonları falan PC başında geçirmek saçma gelmeye başladı fakat oyunlardan da kopmak istemiyorum. Bu yüzden ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var. 2 seçenek düşündüm.
  • Ortalama 7000 TL'ye PC almak.
  • Evde üst düzey bir projeksiyon var. Buna TV+ (Digiturk, bu da evde var) bağlamak. Fakat oyunlardan da kopmak istemediğim için PS4 almak yanına. Öyle çok oyun almayacağım. Fifa 19, NBA 2K19 falan bir de 1-2 orta halli oyun. 2300 TL bu. Güzel bir ses sistemi. Piyasasını tam bilmiyorum fakat ortalama 2000 TL diyorum. Kalan 3500 TL'ye de telefon ihtiyacım var. Onu karşılamak.
Gerçekten ikilemdeyim. Bana 2. daha mantıklı geliyor artık fakat sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır ortalama 7000 (+1000/-1000) TL civarında PC almayı düşünüyordum fakat son zamanlarda oyunlara olan ilgim azaldı. Haftasonları falan PC başında geçirmek saçma gelmeye başladı fakat oyunlardan da kopmak istemiyorum. Bu yüzden ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var. 2 seçenek düşündüm.
  • Ortalama 7000 TL'ye PC almak.
  • Evde üst düzey bir projeksiyon var. Buna TV+ (Digiturk, bu da evde var) bağlamak. Fakat oyunlardan da kopmak istemediğim için PS4 almak yanına. Öyle çok oyun almayacağım. Fifa 19, NBA 2K19 falan bir de 1-2 orta halli oyun. 2300 TL bu. Güzel bir ses sistemi. Piyasasını tam bilmiyorum fakat ortalama 2000 TL diyorum. Kalan 3500 TL'ye de telefon ihtiyacım var. Onu karşılamak.
Gerçekten ikilemdeyim. Bana 2. daha mantıklı geliyor artık fakat sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
Oyunlardan sıkıldığın ve arada oyun oynamak isteyeceğin için ps4 almanı tavsiye ederim. Çünkü pc aldığın da tekrar bağımlısı olacağını düşünüyorum. Hazır telefona da ihtiyacın var boşuna pc'e o kadar para verme.

Bence PC. En azından 7.000 TL' ye iyi bir PC alırsın kasma donma yaşamazsın.
İki platformun yeri çok ayrı. PS4'te keyifli bir arkadaş ortamı olursa oyunlar zaten ikinci planda kalıyor. Hile olmaması da başka bir artısı. Genel anlamda PC fakat oyun tarafında konsol ayrı bir yerde.
Teşekkürler. Fakat işe sadece oyun yönünden bakmışsınız. Burada tek dikkat çekmek istediğim nokta oyun değil. 2.'yi yaparsam istediğimde odamda TV'de izleyebileceğim falan. Gene de çok teşekkür ederim.
Çok teşekkürler hocam. Fakat almam gereken ses sistemi biraz daha yatak odasına uygun olmalı. Farklı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı