Hocam 7500 lirayı geçmeyecek şekilde atın bir link sinerji.com'daki 1660 superli sistemlerden.Tek fan fırın gibi çalışır o.Ben Sinerji.com 'a bakmanızı öneririm hazır sistemlerde çift fan 7400 TL falan idi.
Bakalım çift fan mı tek fan mı ?
Hocam 7500 lirayı geçmeyecek şekilde atın bir link sinerji.com'daki 1660 superli sistemlerden.Tek fan fırın gibi çalışır o.Ben Sinerji.com 'a bakmanızı öneririm hazır sistemlerde çift fan 7400 TL falan idi.
1650 super yazmış hocam7.000 TL'ye 1650'li kasa alacağınıza 1650ti'lı laptop alın daha iyi.
7.000 TL'ye 1650'li kasa alacağınıza 1650 Ti'lı laptop alın daha iyi.
Bende tam 7K ya 1650 Ti'lı laptop arıyordum link verir misiniz ancak 7100 7200'ü geçmesin lütfen.

Hocam 7K ya 1650 Ti sadece Monster'da var ve ben Monster almanızı tavsiye etmem.
Onun yerine;

Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Doğrudur hocam zaten bu fiyata 1650Ti var diye bir iddiada bulunan kişi ben değilim farkındaysanız. O şu hocamdı ; @Windows 7Bu 1650 ama 1650 Ti değil.
Doğrudur hocam zaten bu fiyata 1650 Ti var diye bir iddiada bulunan kişi ben değilim farkındaysanız. O başkasıydı.
Arkadaşın bütçesi 7.000-8.000 arası ve bu aralıkta Abra A5 V16.6.5 var. 7.000 TL dedim diye kast ettiğim fiyatın düz 7.000 olduğunu düşünmeniz ve beni haksız (?) çıkartmaya çalışmanız komik.Biliyorum hocam zaten arkadaşı haksız çıkartmak için dedim laptop aramıyorum 7K ya 1650 Ti'lı laptop yok
 www.itopya.com

www.itopya.com

www.sinerji.gen.tr

www.sinerji.gen.tr

www.sinerji.gen.tr

www.sinerji.gen.tr
				Çok amaçlı sistem böyle olur işte. Ekran kartını hem mangal, hem fırın, hem ocak, hem de doğalgaz peteği olarak da kullanabilirsiniz. Kasanın içindeki PSU'yu ise savaş anında lazım olur diye koymuşlar. Hocam siz 6/6 işlemci önermekten vazgeçin, lütfen.Bütçeye monitör dahil değilse ;

Flexy Silver PBM | Intel i5-14600K | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.