Dark Dreams
Hectopat
Daha fazla
Birinde RAM 8 GB RTX 2070 kurtarmış ama kasa ve PSU aşırı düşük kalmış bir bileşeni yükselteceğim diye diğerlerinden kısmak performans artışı sağlamaz aksine düşürür ve 1080P de o kart ile üstelik tek kanal 8 GB RAM ile o ekran kartı dar boğaza girer. İkinci sistemde OC yapılabilecek bir işlemci seçmişsiniz ama OC yapılamayacak bir anakart koymuşsunuz üstüne ön panelinin yarısı kapalı bir kasa ve 600 Watt PSU ile ilerde bir güncelleme yapmaya kalksa ekran kartı veya işlemci gibi direk PSU değiştirmek zorunda kalacak kısacası olmamış ufak tefek oynamalar yapılarak iyi hale gelebilir sistemler.RTX 2070 ve R5 2600,
RTX 2060 ve İ5 8600K,![]()
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
![]()
Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazıwww.teknobiyotik.com
Corsair bu sorunu ortadan kaldırdı.Corsair VS serisi güç kaynakları kronik sorunlu.
Bana uygun sistem önerebilecek olan var mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Sanırım siz yanlış bakıyorsunuz. RAM'in fiyatı 893 TL: Kingston 16GB(2x8) HyperX Predator Siyah 3000mhz CL15 DDR4 Ram (HX430C15PB3K2/16)Sinerji değil mi ben mi yanlış bakıyorum aynı kodlu RAM 960 TL şuan ekran kartı da öyle yüksek
O zaman doğru ürünler pahalı hocam daha ucuza muadilleri mevcutSanırım siz yanlış bakıyorsunuz. RAM'in fiyatı 893 TL: Kingston 16GB(2x8) HyperX Predator Siyah 3000mhz CL15 DDR4 Ram (HX430C15PB3K2/16)
Ekran kartının fiyatı da 2762 TL: Asus GeForce RTX2060 Turbo 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Evet. Mesela ekran kartını daha farklı modelleri daha ucuza bulunabiliyor, RAM alırken de CL değeri diğerlerinden biraz daha düşük olursa daha ucuza bulabiliyorsunuz. Ben böyle şeylerin performansta aşırı bir fark yaratmayacağını düşündüğümden öyle seçtim.O zaman doğru ürünler pahalı hocam daha ucuza muadilleri mevcut
Biraz daha değiştirdim, RTX 2070 ve İ5 8400Birinde RAM 8 GB RTX 2070 kurtarmış ama kasa ve PSU aşırı düşük kalmış bir bileşeni yükselteceğim diye diğerlerinden kısmak performans artışı sağlamaz aksine düşürür ve 1080P de o kart ile üstelik tek kanal 8 GB RAM ile o ekran kartı dar boğaza girer. İkinci sistemde OC yapılabilecek bir işlemci seçmişsiniz ama OC yapılamayacak bir anakart koymuşsunuz üstüne ön panelinin yarısı kapalı bir kasa ve 600 Watt PSU ile ilerde bir güncelleme yapmaya kalksa ekran kartı veya işlemci gibi direk PSU değiştirmek zorunda kalacak kısacası olmamış ufak tefek oynamalar yapılarak iyi hale gelebilir sistemler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.