7000TL Bilgisayar Toplama

Kardeşim Teknobiyotik.com'dan toplamış olduğum bu sistem gayet yeterli ve güçlü bileşenlerden olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 74
RTX 2070 ve R5 2600,
RTX 2060 ve İ5 8600K,

RTX 2070 ve R5 2600,
RTX 2060 ve İ5 8600K,
Birinde RAM 8 GB RTX 2070 kurtarmış ama kasa ve PSU aşırı düşük kalmış bir bileşeni yükselteceğim diye diğerlerinden kısmak performans artışı sağlamaz aksine düşürür ve 1080P de o kart ile üstelik tek kanal 8 GB RAM ile o ekran kartı dar boğaza girer. İkinci sistemde OC yapılabilecek bir işlemci seçmişsiniz ama OC yapılamayacak bir anakart koymuşsunuz üstüne ön panelinin yarısı kapalı bir kasa ve 600 Watt PSU ile ilerde bir güncelleme yapmaya kalksa ekran kartı veya işlemci gibi direk PSU değiştirmek zorunda kalacak kısacası olmamış ufak tefek oynamalar yapılarak iyi hale gelebilir sistemler.

Bana uygun sistem önerebilecek olan var mi? Şimdiden teşekkür ederim.

O zaman doğru ürünler pahalı hocam daha ucuza muadilleri mevcut
Evet. Mesela ekran kartını daha farklı modelleri daha ucuza bulunabiliyor, RAM alırken de CL değeri diğerlerinden biraz daha düşük olursa daha ucuza bulabiliyorsunuz. Ben böyle şeylerin performansta aşırı bir fark yaratmayacağını düşündüğümden öyle seçtim.

Olabildiğince ekran kartına abanmalı mıyım fotoğraftaki gibi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190219-194227_Chrome.jpg
    Screenshot_20190219-194227_Chrome.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Birinde RAM 8 GB RTX 2070 kurtarmış ama kasa ve PSU aşırı düşük kalmış bir bileşeni yükselteceğim diye diğerlerinden kısmak performans artışı sağlamaz aksine düşürür ve 1080P de o kart ile üstelik tek kanal 8 GB RAM ile o ekran kartı dar boğaza girer. İkinci sistemde OC yapılabilecek bir işlemci seçmişsiniz ama OC yapılamayacak bir anakart koymuşsunuz üstüne ön panelinin yarısı kapalı bir kasa ve 600 Watt PSU ile ilerde bir güncelleme yapmaya kalksa ekran kartı veya işlemci gibi direk PSU değiştirmek zorunda kalacak kısacası olmamış ufak tefek oynamalar yapılarak iyi hale gelebilir sistemler.
Biraz daha değiştirdim, RTX 2070 ve İ5 8400

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı