7000TL ekran kartı tavsiyesi

Haklısın hocam bunun hakkında uzun düşüneceğim AMD hakkında biraz endişelerim var fazla ısınmasından dolayı ben PC başında uzun süre duran bir adamım ondan dolayı sorun çıkmazsa kullanılabilir.

Hocam yeterli soğurmaya sahip ya modelleri öyle ısınan bir modeline denk gelemedim ama kullanım rahatlığı açısından da NVIDIA seçilebilir.

Haklısın hocam bunun hakkında uzun düşüneceğim AMD hakkında biraz endişelerim var fazla ısınmasından dolayı ben PC başında uzun süre duran bir adamım ondan dolayı sorun çıkmazsa kullanılabilir.
Isınma olayı eskide kaldı artık Asus Dual RX6600XT kullanıyorum yükte 60 dereceyi geçmiyor.

İşlemciden bahsediyorsanız i5 11400F ile 100 dereceleri görmüşlüğüm var. Aynı sistemde RX 6600 ekran kartım 63 derecenin üstünü görmedi. Arkadaşım 5600 kullanıyor stok soğutucu ile o 80 üstünü fazla görmediğini söyledi.

AMD ısınmıyor ki? Dediğin 10 sene öncesinden kalma bilgiler. Güç tüketimleri de NVIDIA'dan daha düşük artık.

Yeni konu açmak istemedim, 1080p ultra oyun oynamak için xt versiyonu değer mi? Şu an 6600 de nerdeyse tüm oyunları ultra oynatıyor ama ilerisi için daha uzun götürür mü, yoksa gerek yok mu dersiniz? En az bi 5 yıl kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı