7000TL Gaming laptop

hsynrknz

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2015
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu Laptop'u almıştım yaklaşık 10 gün önce mavi ekran sorunu vardı, iade ya da değişim raporu çıkartmışlar. Bu sürede beklerken Acer'ın şu modele denk geldim fikirlerinizi alayım diyorum. Acer'dan pek emin olamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Laptop'u almıştım yaklaşık 10 gün önce mavi ekran sorunu vardı, iade ya da değişim raporu çıkartmışlar. Bu sürede beklerken Acer'ın şu modele denk geldim fikirlerinizi alayım diyorum. Acer'dan pek emin olamadım.

ASUS TUF ürünlerinde genel olarak bir sorun var. Bende güvenip Ryzen 5 modelini aldım ve iade ettim. Daha sonra Ryzen 7 modelini aldım yine sorun çıkardığı için AI'de ettim.

Size tavsiyem aceride önermiyorum. MSI GL65 serisine bakmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Malzeme kalitesi ve performans olarak cidden çok iyi.
 
Hocam fan sesi ciddi derecede yüksek ama soğutma konusunda gerçekten güzel.
Şuan bayağı kararsız kaldim. Asus rog 9300h 1660ti 8300 civari onun fıyatı da. Ben genelde arpg tarzı oyunlar oynuyorum ( path of exile , grim dawn, titan quest falan blizzard içine etmezse belki d4) asus tuf 505du da hem işimi görür hemde az ısınır diye düşünüp aldim normalde1800tl ekstra verip asus tuf yerine asus rog 9300h yada monster 20.1 e yönelsem mi bilemiyorum. ( tuf505du pek deneme fırsatım olmadi surekli mavi ekran veriyordu 1 gün kaldi o konuda da birşey diyemiyorum)
 
Şu an bayağı kararsız kaldim. ASUS ROG 9300H 1660 Ti 8300 civari onun fıyatı da. Ben genelde arpg tarzı oyunlar oynuyorum ( path of exile, grim dawn, titan quest falan blizzard içine etmezse belki D4) ASUS TUF 505DU da hem işimi görür hem de az ısınır diye düşünüp aldim norMALDE1800TL ekstra verip ASUS TUF yerine ASUS ROG 9300H ya da Monster 20.1'e yönelsem mi bilemiyorum. ( TUF505DU pek deneme fırsatım olmadi surekli mavi ekran veriyordu 1 gün kaldi o konuda da bir şey diyemiyorum)

Hocam ben olsam ASUS ROG alırdım.(Oynayacağınız oyunlara göre yorumum)
 
Bu

şuna bakabilirsiniz bayağı indirim var.
biraz da bunu inceledim özellikler güzel ve ram de 8x2, 256 ssd 1 tb harddisk bunlarda asusa göre artı ek olarak asus'un klavyede türkçe karakter yok . Bunun soğutması iyi ise çok güzel duruyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı