- Makaleler
- 2
80+ bir PSU'su var korkmaya gerek yok.
Sistem güzele benziyor. PSU bana pek güven vermedi.
Sistem güzele benziyor. PSU bana pek güven vermedi.
Her 80+ PSU iyi olmuyor maalesef. PSU hakkında detaylı bilgiye ulaşamadım açıkçası.
Onun dışında güzel duruyor.
|
Ben de bulamadım. Adam gibi fiyatta olsa şu kartlar, kendim toplayacağım ama durum belli.Başka sistem bulamadım daha iyi.
Ben de bulamadım. Adam gibi fiyatta olsa şu kartlar, kendim toplayacağım ama durum belli.
Bu son attığın da iyi bir sistem. Kasa Masterbox yapılabilir. SSD'yi söylemişsin zaten.
Bir de, bütçeyi aşıyoruz.
Attığın sistem zaten 7000 TL. Monitör, klaveye ve fare de dahil değil mi?
Ama ekran kartı olarak şu an için güzel bir fırsat bu.
![]()
Asus GTX 1650 SUPER Phoenix PH-GTX1650S-O4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus GTX 1650 SUPER Phoenix PH-GTX1650S-O4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
GDDR5 mi?
8300 bütçeyi aşıyor, bu birincisi. İkinicisi ise 1300 TL'ye 144 Hz, TN panel almadan zor. Samsung'un aşağıdaki monitörü 1400 TL mesela.Attığım sistem 6700 monitör 1300 ekipmanlar 300'e alınır 8300'e mükemmel sistem olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.