Böyle bir sistem olmaz paranıza yazık.
1- Frisby PSU'ya para verilmez. Corsair gibi bir markaya yönelin.
2-DARK'tan sıvı soğutma alınmaz, akma yapar, sisteminize yazık olur. O kadar küçük bir radyatörle sıvı olsa nolur olmasa nolur o da ayrı bir konu. Ryzen alırsanız Noctua NH D15 ile (400TL) 4 Ghz'e dahi sorunsuz ve stabil OC yapabilirsiniz.
3-Windows'u Hepsiburada'dan değil de muhtelif internet sitelerinden alabilirsiniz. Yarı fiyata gelecektir.(Örneğin Kinguin)
4-Anladığım kadarıyla CPU gücü sizin için önemli. Hal böyleyken daha uygun fiyatlı Ryzen 7 1700 almanız ve stok soğutucu ile 3,6-3,7 Ghz'e OC yapmanız fersahlarca daha mantıklı bir hareket olacaktır. Ayrı soğutucu alırsanız 4 Ghz'e kilitler kullanırsınız.
5-Açıkçası RAM'lar da pahalı pek uygun bir kit olmamış. CL14 falan bir kit olsa daha makul.
6-Uygun fiyatlı bir RX 480 4GB(Yaklaşık 1000 TL) her türlü işinizi görecektir. GTX 1060 almaya lüzum yok. Aynı performansa %50 daha çok para vermek çok saçma.
7-Adata SU800 güzel bir SSD. O seçiminiz konusunda tebrikler.
Workstation teklifleri için; Çok anlamam ancak Ryzen 1700'ü alıp 4 Ghz'e OC ederseniz, workstation teklifinde sundukları bütün işlemcilerden daha performanslı bir işlemciniz olmuş olur. 4 Ghz OC edilmiş Ryzen 7 1700 4500 dolarlık sistemdeki işlemciden %40-50 civarı daha yüksek bir işlemci performansı verir. Nasıl bir işlemci olduğunu siz düşünün.