7000TL monitör dahil PC toplama

Bütçe
7000

BalzonUrchin

Megapat
Selamlar. Arkadaşım için bir PC toplamak istiyoruz. Konu hakkında çok bilgimiz bulunmadığından yardım almak istedik. Arkadaşım sadece CS:GO oynuyor. Bu yüzden monitörün kesinlikle 144Hz olmasını istiyor aynı zamanda esporcu ayarlarıyla yani en düşük ayarlarda ve düşük çözünürlüklerde oynuyor bu yüzden onun için, işlemci ekran kartından bir tık daha önemli. Zorlayabileceği maksimum bütçe budur. Bu bütçeyi de kendini zorlayarak çıkaracak. Bunu dikkate alarak öneride bulunalım lütfen.

Not: Sistem tek bir site üzerinden toplanmalı. Kendisi daha önce hiç montaj yapmadığından işin içine girmek istemiyor.

@BerkayZ87bu oldu mu?
Monitörü kendisi seçer.

@BerkayZ87bu oldu mu?
Monitörü kendisi seçer.

Tek bir site üzerinden toplamak istiyor. Montaj işine girmek istemiyor maalesef ki açıkçası ben de önermiyorum. Kendisi daha önce hiç montaj yapmamış. Bir aksilik olursa mağaza doğal olarak iade kabul etmeyecektir. O yüzden montajı ve testi yapılmış şekilde istiyor.
Bence biraz bekleyip RTX 3050 Ti'ın çıkmasını bekleyin derim ben.

Biz onu beklersek zaten bütçeyi de 8000'e çıkarmamız gerekir. Bunun stok problemi var, fiyatının ne kadar olacağı var, diğer parçaların fiyatları artar mı azalır mı o var. Kısaca var da var yani...

Son düzenleme:
Sistem parçaları opsiyonel olarak değişebiliyor. İtopya kesinlikle güvenilir bir site. İşlemci ve anakart değiştirilip 8 GB daha RAM eklenince fiyat 6100 TL seviyesine geliyor.
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: MSI B450M-A PRO MAX
Monitörden pek anlamıyorum. 900 TL az bir bütçe ancak küçük bir bütçe artırımı yapabilirseniz on numara sistem olur.

Sistem parçaları opsiyonel olarak değişebiliyor. İtopya kesinlikle güvenilir bir site. İşlemci ve anakart değiştirilip 8 GB daha RAM eklenince fiyat 6100 TL seviyesine geliyor.
Anakart: MSI B450M-A PRO MAX
Monitörden pek anlamıyorum. 900 TL az bir bütçe ancak küçük bir bütçe artırımı yapabilirseniz on numara sistem olur.
Açıkçası sistemi beğendik hatta almayı düşündü ancak sonradan işlemcinin soğutucuyla gelmediğini anladık. Açıkçası bütçeyi maksimum bu kadar zorlayabiliyor. Monitör için çok az para kalıyor.

İtopya ile iletişime geçmeyi deneyin. Yardımcı olabilirler. Ya da:
RAM: 16 GB
Ekran Kartı: ASUS GTX 1650 SUPER PHOENIX
Opsiyonları seçilerek bu sistem alınabilir. 5950 TL gibi bir fiyat çıkıyor bu seçenekler ile. İşlemcinin yanında stok fan mevcut. Ancak SSD 240 GB seviyesinde. Elinize para geçince 1 TB HDD ile desteklerseniz uzunca bir süre işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı