7000TL monitör önerisi

i5-13400F RTX 4060 oyun konusunda FPS ve hikaye oyunları ikisini de oynarım FPS az biraz daha ağır basabilir.
Dandikten kastınız nedir malzeme kalitesi olarak mı yoksa 2-3 güne bozulcak ürün almak istemem.

Ne anlamda en kötü hocam.

2-3 güne bozulacak ürünleri olduğu için.

i5-13400f rtx4060 oyun konusunda fps ve hikaye oyunları ikisini de oynarım fps az biraz daha ağır basabilir.
Dandikten kastınız nedir malzeme kalitesi olarak mı yoksa 2-3 güne bozulcak ürün almak istemem.
Profesyonel olmadığınız sürece yüksek Hz gerek yok bence. Size 180Hz civarı gayet yeterli olur gibi geliyor. Rampage bahsettiğiniz gibi, teknoloji şans işidir ama Rampage gibi markalar diğer markalara kıyasla daha hızlı bozuluyorlar veya kronik sorunları oluyor.

Yüksek HZ için.

Görüntü için.
Bu nasıldır hocam?

Profesyonel olmadığınız sürece yüksek Hz gerek yok bence. Size 180Hz civarı gayet yeterli olur gibi geliyor. Rampage bahsettiğiniz gibi, teknoloji şans işidir ama Rampage gibi markalar diğer markalara kıyasla daha hızlı bozuluyorlar veya kronik sorunları oluyor.
Attığım aoc sistem nasıldır hocam kaliteli midir?

Ghosting garantili :D. IPS panelden başka panel tercih etmeyin.
Anladım hocam öneriniz var mı

Eğer görüntüden ziyade yüksek Hz isterseniz:
Tam tersi daha iyi bir görüntü isterseniz:
Bunu öneririm. Bütçeyi biraz aşıyor ama bence 2K olanı tercih etmeniz daha iyi olur.

Eğer görüntüden ziyade yüksek Hz isterseniz:
Tam tersi daha iyi bir görüntü isterseniz:
Bunu öneririm. Bütçeyi biraz aşıyor ama bence 2K olanı tercih etmeniz daha iyi olur.
4060 ile 2K olmaz. 4060 2K kartı değil.

Rampage monitör kullanıyorum aynı şekilde pivotlu seninle hemen hemen aynı ayağa sahip benim monitör herhangi bir aşağı düşme vs yapmıyor bende bir sıkıntı olmadı. Ben genel olarak memnunum Rampage beyaz glacier monitör konusunda güzel iş çıkartmış doğrusu ( güzel modele markasını basmış 😁 bize satıyor). Rampage kötü diye düşünmeyin Rampage zenith Pro mouse bakarsak kral mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı