7000TL'ye gamebook önerisi

Daha fazla  
Merhabalar.
Güncel bütün oyunları oynatacak ve 2 seneye kadar çıkacak oyunları rahatlıkla oynatabilecek, hafif bir laptop olsun.
MSI Ghost var aklımda.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklıma benim iki alternatif geliyor:
1- ASUS ROG G750JZ-XS72 Gaming Notebook En Ucuz Fiyatı
2- MSI GT70 2PE-1425TR Dominator Pro SuperR2 Notebook En Ucuz Fiyatı
İkiside birbirine yakın cihazlar. Msi'ın artıları; ekran kartı 8gb belleğe sahip. Super Raid 2 ile birlikte geliyor cihaz. İşlemcisi biraz önde.
Asus'un ekran kartı 4 GB belleğe sahip. Beraberinde SSD ve HDD konfrigasyonu ile geliyor. İşlemcisi 4700HQ

Sonuç: Sana kalmış. Fakat ben Asus'u alırdım. Resmen ben gamer cihazıyım diye bağırıyor. Tasarımı çok daha güzel hoş. Gerisi sana kalmış. Elde tutulur bi fark bulamadım.

Not:Kardeş gel vazgeç gamebook sevdasından editörlerle görüş 7000-8000 arası bana pc toplayın, ne sistem toplanır o paraya.Sistem toplama videosu hazırlasınlar bizde izleyelim :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisininde ekran kartı aynı oyunlarda yakın performans verecektir, MSI klavyesiyle veya yazılımlarıyla oyunculara daha fazla avantaj sağlayabilir ancak Asus'un kalitesi soğutması ve SSD'si nedeniyle Asus daha tercih edilebilir duruyor.

Ağır olsuçn istemiyorsan MSı GS serisine bakmanız gerekiyor, incelik performans olarak daha iyisi yok.
Türkiye'de yok ama yeni Razer Blade ve Alienware modellerinede bakabilirsiniz, getirtme imkanınız varsa.

Asus'un sitesinde GTX880M'in overclock edilmiş hali var jz'de mi diyordu ben mi yanlış hatırlıyorum. Soğutma konusunda Asus önde gibi ancak alttan harici bir soğutma kullanırsanız msı önde gibi. Karar veremiyorum bu konuda. MSI ekran kartı değişebiliyor. Ebay'de mevcut gerektiğinde güncelleme yapılabilir. Ancak Asus'ta bu durum var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Masaüstünde 2500 3000 TL'ye toplayacağın sistem şuanda 6000 tl olan bi gaming laptop ile aynı performansı verecek.Ben olsam o paraya sistem toplatırdım hatta r9 295x2'li bir sistem veya slı-crossfireli sistem nede güzel olurdu. :D

Yorumlariniz icin tesekkur ederim sehir disinda oldugumdan cevap veremedim eglencesine yazmadim gec yazdigim icin kusura bakmayin. Asusi hic dusunmuyordum ama tavsiyelerinizden sonra Asus da aklima yatmaya basladi. Razer Blade baska bi arkadasim da soylemisti yurt disindan getirtme imkanim var yani bir sekilde getirtebilirim. Alienware dusunmuyorum cunku sadece isminden prim yapan bir cihaz oldugunu dusunuyorum yani ona verecegim 7 bin liraya MSİ in ondan cok daha ustun bir modelini alabilirim. Monsterlar ne biliyim kalas gibi duruyor biraz da goze hitap etsin istiyorum diger konulari incelerken de Recep Baltas'in yazdigi bi yaziyi okumustum biosuyla cebellesmen gerekir gibi bisey yazmisti biostan cok anlamadigim icin ona da hic bulasmak istemiyorum suanda sony vaio var SVF15A15STB modeli olmasi lazim dokunmatik ekran olan. Ondan istedigim verimi alamiyorum mesala en basitinden LoL oynarken bile bi zamandan sonra kasmaya basliyor team fortess 2 yi bile zor calistiriyor GT 735M ekran karti var servislerini aradim neden boyle diye oyun oynamaniz icin yapilmadigi icin falan dediler 6 ay falan oluyor nunu alali sirkette laptop acigi oldugu icin bunu sirkete birakip yeni laptop alicam. Tavsiyeleriniz icin tekrar tesekkur ederim. Razer blade, Asus ya da MSI alicam. Gigabyte P35W v2 ve Auros x7 isimli 2 laptop varmis bir de bunlari onerdiler nasil olduklarina dair bir fikrim yok tavsiye edermisiniz ? Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı