700TL altı klavye önerisi

Bütçe
700

yavuz290

Hectopat
Merhaba,
700TL bandına kadar klavye öneriniz var mıdır? (Numpad ve ışıklandırma olması önemli.)
Oyun oynuyorum, o bütçelerde mekanik klavyelere pek güvenmiyorum açıkçası ama ne yapacağıma da karar veremedim.

Aliexpress indirimi göremedim hocam ben de 400-700 tl bandında klavye arıyorum. Cs witcher ve mmorpg oynayacağım. Bilek destekli arıyorum. Önerebileceğiniz var mı 3 yıldır kullandığım rampage klavye bozuldu.

Keşke şu konuları büyük indirimler bittikten 1-2 gün sonra açmasanız şuan bu bütçede öyle mekanik klavye bulmanız imkansız gibi bir şey anca membrane bulunabilir. E Yooso Z14 ve Z94 gibi çok güzel tam klavyeler 400-500 TL bandinda satılıyordu ama indirimi bitti.

Keşke şu konuları büyük indirimler bittikten 1-2 gün sonra açmasanız şu an bu bütçede öyle mekanik klavye bulmanız imkansız gibi bir şey anca membrane bulunabilir. E yooso Z14 ve Z94 gibi çok güzel tam klavyeler 400-500 TL bandinda satılıyordu ama indirimi bitti.

Acaba gene gelir mi indirimi beklesem mi, aciliyeti yok aslında almamın. Ben de gördüm geçen haftaki indirimleri üzüldüm açıkçası

Acaba gene gelir mi indirimi beklesem mi, aciliyeti yok aslında almamın. Ben de gördüm geçen haftaki indirimleri üzüldüm açıkçası
Aceleniz yoksa bence bekleyin şans bu sonuçta indirim gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı