RTX 3070 Ti'da BF6'da FPS düşüyor

derler67

Femtopat
Daha fazla  
Anakartim: ASUS Prime B550 M-K.
İşlemcim: Ryzen 5 5600X (sıvı soğutucu mevcut)
Ekran kartım: Gigabyte 1660 Ti 6 GB 128 bit OC.
32 GB RAM'im var.
Dün 3070 Ti ekran kartı aldım. Performansım ilk etapta iyidi, BF 6 oynuyorum ama 1 saatten sonra FPS kaybı yaşamaya başladım. Sorun ekran kartından mı, işlemcim mi düşük kalıyor? Sıcaklık işlemcim 52°, ekran kartım da 70-80 arası. Bugün Afterburner indirdim ama kullanamadım daha.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartim: ASUS Prime B550 M-K.
İşlemcim: Ryzen 5 5600X (sıvı soğutucu mevcut)
Ekran kartım: Gigabyte 1660 Ti 6 GB 128 bit OC.
32 GB RAM'im var.
Dün 3070 Ti ekran kartı aldım. Performansım ilk etapta iyidi, BF 6 oynuyorum ama 1 saatten sonra FPS kaybı yaşamaya başladım. Sorun ekran kartından mı, işlemcim mi düşük kalıyor? Sıcaklık işlemcim 52°, ekran kartım da 70-80 arası. Bugün Afterburner indirdim ama kullanamadım daha.
İşlemciye göre çok farkediyor, ben 9070 ekran kartı ile R5 5600 ile performans sıkıntısı yaşıyorum. Zaman zaman 50 fps'lere bile düştüğü oluyor.

Arka planda çalışan uygulamaları kapatın,windowsu güncelleyin,sürücüleri güncelleyin,ekran kartı sürücüsünü güncelleyin belki düzelebilir.

İşlemciye göre çok farkediyor, ben 9070 ekran kartı ile R5 5600 ile performans sıkıntısı yaşıyorum. Zaman zaman 50 fps'lere bile düştüğü oluyor.

Ozaman işlemciyi yukselticez galiba öle duruyor

Arka planda çalışan uygulamaları kapatın,windowsu güncelleyin,sürücüleri güncelleyin,ekran kartı sürücüsünü güncelleyin belki düzelebilir.
Arka planda çalışan birşey yoksa güncellemelere baktım onlarda güncel duruyor cozcez bı şekil bakalım 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı