Çözüldü 700TL'ye kadar mouse klavye önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hellnoman

Femtopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, çok seyahat ettiğim için masaüstü yerine bir laptop satın aldım fakat laptopumu genel olarak ekstra bir klavye ve mouse ile kullanıyorum. FPS oyunaları oynuyorum ve kaliteli bir ekipmana ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Evet, profesyonel bir oyuncu değilim, fakat gün içerisinde işlerime çok kafa yoruyorum ve akşam oyunumu açtığımda oynarken zevk almak istiyorum. Durumumu yeterince açıkladığımı düşünüyorum ve hemen soruma geçiyorum...

700TL bütçem (yükseledebilir) ve güzel bir mekanik klavye + mouse önerinize ihtiyacım var.

Burası yerimi tam bilmiyorum ama hemen kısa bir soru daha sormak istiyorum. İnternette bolca araştırdım fakat mouse DPI ve sensivity ayarlarının tam olarak neye göre yapıldığını öğrenemedim. Evet herkes kendi zevkine göre ve rahatlığına göre ayar yapıyor fakat "şöyle yaparsan daha iyi, böyle ayarlarsan daha güzel Aim'in olur." gibi bir önerinizin olacağına eminim. Bilek oyuncusuyum kol oynamıyorum ve mouseu "fingertip (pence tarzı)" olarak tutuyorum.

not: Ekipmanları Romanya'dan satın alacağım için "Gamepower, Rampage" tarzındaki gereksiz ve kalitesiz ürünleri lütfen önermeyin ve Klavye'den ziyade Mouse'a daha fazla para yatırmak daha mantıklı geldiği için bunu göz önüne alarak yorum yaparsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. :)

Pençe tutuş şekli için SteelSeries Rival 100 önerebilirim çünkü Türkiye'deki fiyatı 150 civarı ve çok güzel bir mouse fiyatına göre. Eğer bu fareyi alırsan klavyeni biraz daha üst model alabilirsin :) pişman olmazsın bence. DPI ve sensitivity ayarına gelince sens. Ayarın ile DPI çarpımı 800 olması en doğru seçenek diye biliyorum örnek olarak 2 sens. 400 DPI 1 sens. 800 DPI 0.5 sens 1600 DPI gibi. Eğer CS:GO oynuyorsan doğru fare ayarları ile ilgili bir video bırakıyorum. Oynamazsan da aynı yöntem işine yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pençe tutuş şekli için SteelSeries Rival 100 önerebilirim çünkü Türkiye'deki fiyatı 150 civarı ve çok güzel bir mouse fiyatına göre. Eğer bu fareyi alırsan klavyeni biraz daha üst model alabilirsin :) pişman olmazsın bence. DPI ve sensitivity ayarına gelince sens. Ayarın ile DPI çarpımı 800 olması en doğru seçenek diye biliyorum örnek olarak 2 sens. 400 DPI 1 sens. 800 DPI 0.5 sens 1600 DPI gibi. Eğer CS:GO oynuyorsan doğru fare ayarları ile ilgili bir video bırakıyorum. Oynamazsan da aynı yöntem işine yarayabilir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mouse, DPI ve sens önerisi için çok teşekkür edreim. Video için de ayrıca teşekkür ederim gerçekten işime yarayacağa benziyor. :)

Bu iki ürüne de uzun süredir göz atıyordum aslında, sizin böyle bir öneri yapmanız beni çok mutlu etti aklımın bir köşesinde bu iki ürün hep duruyordu. 😅 Düzgün bir karar alamazsam ya da çok arada kalırsam büyük ihtimalle bun ürünleri alacağım (enerjim aşırı eşleşti bu ürünlerle :D )

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı