700W PSU birebir değişim

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gamepower warCry kasa almayı planlıyorum. Kasa konusunda sıkıntı yok 6 fan yeter de artar zaten Temmuz'da hırkayla gezdiğim bir yerde oturuyorum. Serin yani. Ama warCryın Power Supply'sine pek güvenemedim. Siz de takdir edersiniz ki o kadar para veriyoruz güç kaynağı yüzünden boşa gitmesini istemiyorum. 700W'lık bir Power Supply ile anakartın pinlerini çıkartmadan birebir değiştirebilir miyim? Ya da yeniden pinleri takmam mı gerekir?

Yapacağın tek şey 24 pin güç bağlantısını çıkartıp yenisini aldığın takdirde aynı pinlere geri bağlamak çok basit bir işlem. Dikkat et çıkartırken seni sağlam uğraştırıcak :)

Yapacağın tek şey 24 pin güç bağlantısını çıkartıp yenisini aldığın takdirde aynı pinlere geri bağlamak çok basit bir işlem. Dikkat et çıkartırken seni sağlam uğraştırıcak :)

Ben yapmak istemiyorum ya Vatan'da falan yaparlar mı sence? Çünkü mahalle bilgisayarcısına pek güven olmaz biliyorsun

Evet güvenli bir şekilde değişim yapılabilir. Fakat bu değişimi pinleri değiştirmeden yapamazsın. Bunu değiştireceğin iki PSU’nun full modüler olması gerekli. Başka türlüsü mutlaka 24 pin ve CPU 4 pin kablolarını yeni aldığın PSU’dan takman gerekecek.

A
Evet güvenli bir şekilde değişim yapılabilir. Fakat bu değişimi pinleri değiştirmeden yapamazsın. Bunu değiştireceğin iki PSU’nun full modüler olması gerekli. Başka türlüsü mutlaka 24 pin ve CPU 4 pin kablolarını yeni aldığın PSU’dan takman gerekecek.
Anladım teşekkür ederim vatan mediamarkt gibi yerlerde değiştirirler mi acaba

Onlardan almadıysan yapmazlar. Ki almadın. Korkmana gerek yok kendine güven. Yaptıkça tecrübe kazanırsın kardeşim.
Bende kabiliyet olsa da ailem karşı buna. Bozarsın fln. Artık biraz daha sektöre girince bakarız o işe :d
Onlardan almadıysan yapmazlar. Ki almadın. Korkmana gerek yok kendine güven. Yaptıkça tecrübe kazanırsın kardeşim.
Nerde yapabilirim peki? Ya da vatandan önerebileceğin psu var mı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı