S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Ben 14 yaşındayım babamla beraber topladım o sadece vidalamada yardım etti babanla izleyin videoları ne kadar basit olduğunu anlasın.
Ben 14 yaşındayım babamla beraber topladım o sadece vidalamada yardım etti babanla izleyin videoları ne kadar basit olduğunu anlasın.
Aslında şöyle. Ben 3500tl lik hazır sistemi geliştirdim. Baya bir ucuza geldi. Nerden toplasam en fazla 250tl fiyat farkı oluyor. Bakabilirisiniz ( r5 3600 xfx rx5600xt thicc III ultra Asus tuf b450-pro gaming team t force delta rgb 8gb 3200mhz ram 3 canlı frisby kasa ile olursa 6000tl oluyorAileni ikna et, ilerde çok Ahını çekersiniz hazır sistem alırsanız.
1660 Super'e gerek yok RX 5600 XT alınabiliyor arkadaşın bütçesine.
Ne kadar tutuyoR3 3600
GTX 1660 Super Inno3D
MSI AMD B550-A Pro
XPG D30 8 GB 300 MHZ RAM (2 tane)
XPG SX2000 Pro 250 GB M2 NVme
Dark Guardian Pro
Sharkoon SHP650 PSU
WD Blue 1 TB
Pc Toplama Sihirbazı yukarıda önerdikleri RX 5600 XT'li sistemi hazır montajlı olarak almak isterseniz buyurun. Kasa olarak ranker virgo tercih ettim ön panelinin mesh olması sayesinde güzel bir hava akışı sağlayacaktır PSU fazlasıyla kaliteli zaten.
Sistem gayet güzel fakat SSD sorunlu galiba fazla ısınıyormuş şu konuya rastladım
BX 500 ısınma, gecikme ve düşük hız sorunu
Bu konuyu açma nedenim BX 500 önerilen konulara eklemek (Açıklamaktan yoruldum.) ve bu konuyu okuyan insanların bu cihazı alırken iki kere düşünmesi. Diğer kullanıcılardan da aldığım bilgilere göre bu seri cihazların bir kısmı tamamen sorunsuz olsa da bazılarıda bu sorun var. BX 500 240GB...www.technopat.net
6320 TL.Ne kadar tutuyo
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.