Gamepower Warcry Power Supply'ı geçici olarak kullanılır mı?

Ben 14 yaşındayım babamla beraber topladım o sadece vidalamada yardım etti babanla izleyin videoları ne kadar basit olduğunu anlasın.

Ben 14 yaşındayım babamla beraber topladım o sadece vidalamada yardım etti babanla izleyin videoları ne kadar basit olduğunu anlasın.

Gerçekten de çok basit vidalaması kablolaması falan sadece başta bir karışık geliyor ben bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmiyorum 2-3 ay araştırdım böyle bir sürü şeye sahibim artık.

Aileni ikna et, ilerde çok Ahını çekersiniz hazır sistem alırsanız.
Aslında şöyle. Ben 3500tl lik hazır sistemi geliştirdim. Baya bir ucuza geldi. Nerden toplasam en fazla 250tl fiyat farkı oluyor. Bakabilirisiniz ( r5 3600 xfx rx5600xt thicc III ultra Asus tuf b450-pro gaming team t force delta rgb 8gb 3200mhz ram 3 canlı frisby kasa ile olursa 6000tl oluyor

Pc Toplama Sihirbazı Yukarıda önerdikleri Rx 5600 Xt'li sistemi hazır montajlı olarak almak isterseniz buyrun. Kasa olarak Ranker Virgo tercih ettim ön panelinin Mesh olması sayesinde güzel bir hava akışı sağlayacaktır PSU fazlasıyla kaliteli zaten. SSD ile ilgili bir bilgim yok sevdiğiniz bir SSD varsa değiştirebilir onu takabilirsiniz.

Pc Toplama Sihirbazı yukarıda önerdikleri RX 5600 XT'li sistemi hazır montajlı olarak almak isterseniz buyurun. Kasa olarak ranker virgo tercih ettim ön panelinin mesh olması sayesinde güzel bir hava akışı sağlayacaktır PSU fazlasıyla kaliteli zaten.

Sistem gayet güzel fakat SSD sorunlu galiba fazla ısınıyormuş şu konuya rastladım

Dediğim gibi siteden değiştirebilir SSD'yi sadece fiyatı gözüksün diye rastgele ekledim.
Sistem gayet güzel fakat SSD sorunlu galiba fazla ısınıyormuş şu konuya rastladım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı