Gamepower Power supply alınır mı?

Daha önce bu konuya benzer bir konu görmüştüm Gamepower medusa kulaklık alınır mı adlı bir konuydu. Kulaklık bende vardı memnundum kulaklıktan mesajlarda ise sizin gibi şu şunun aynısı bunlar çöp alınmaz yazan insanlar çoğunluktaydı. Harbuki kulaklığı kullanıp bunu diyen bir insan var mıydı yoktu. Bu forumda cidden çok fazla fanboy ve markacılar var. Sadede gelirsek Gamepower markası son zamanlarda ünlenen ve f/p ürünleri çıkartan güzel frimalardan ben kulaklığını klavyesini ve faresini kullandım gerçekten kaliteli. PSU ya bakıcak olursak sertifikalı bir model ve alınmaz çöp birşey değil.
dediğine katılıyorum 1 yıldır Warlock klavye ve bane mouse kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı
edit:ama bence de GamePower psu alınmaz Sharkoon shp650 v2 öneririm tam f/p ürünü

Sisteminizi iyi bir PSU'ya emanet etmeniz her zaman daha iyi bir seçenek olur. Bu tarz ucuz ve güvenilmez PSU'lar kumar oynamak gibidir, iyi çalışıp çalışmayacağını bilemezsiniz. En iyisi güvenilir bir markanın; sistem ihtiyacından +50-100W daha fazla güç sağlayabilen sertifikalı PSU' sunu kullanmaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı