70TL'ye Oyun İçin Fare Önerisi

Sen biraz garip kullanmışsın sanırım. :D uzun süredir kullanıyorum bir sıkıntı çıkması bendeki g300s de. Biraz daha dikkatli kullanman şartıyla tekrar g300s öneririm.
:LOL::LOL::LOL::LOL: şimdi hor değilde şöyle bir durum söz konusu farenin tıklamayerine çok basmam gerekiyodu yanı içine göçmüştü biraz :D arasına kağı koyarak sorunu gidermiştim ama dediğim gibi x7 kullandıktan sonra g300 oyuncak gibi :D

Hocam öncelikle kesinlikle Everest almak gibi bir hata yapmayın ve de size önerim Devastator 2 seti olacaktır klavyeniz var mı iyi mi bilmiyorum ama 25 $'a bu set kaçmaz ben almayı düşünüyorum size de tavsiye ederim 90-95TL civarı oluyor ama klavyeye de sahip oluyorsunuz fare de bence gayet hoş aynı Asus Cerberus hem de dandik bir marka da değil Cooler Master size önerim bu set internetten videolarına bakıp kesin bilgi elde edinebilirsiniz.

Amazon.com: Cooler Master Devastator II LED Gaming Keyboard and Mouse Combo Bundle (SGB-3031-KKMF1-US): Computers & Accessories

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle kesinlikle Everest almak gibi bi hata yapmayın ve de size önerim Devastator 2 seti olacaktır klavyeniz var mı iyi mi bilmiyorum ama 25 $ a bu set kaçmaz ben almayı düşünüyorum size de tavsiye ederim 90-95 tl civarı oluyor ama klavye ye de sahip oluyorsunuz Mouse da bence gayet hoş aynı asus cerberus hem de dandik bir marka da değil Cooler Master size önerim bu set internetten videolarına bakıp kesin bilgi elde edinebilirsiniz

Amazon.com: Cooler Master Devastator II LED Gaming Keyboard and Mouse Combo Bundle (SGB-3031-KKMF1-US): Computers & Accessories
Kararımı verdim Bloody A6 alacağım, önerir misiniz?

SGM x-7 alma baya sikintili ve agir bir fare, o agirligi kaliteden degil icine 100g'ye yakin agirlik koymuşlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı