Steam 72.000 puanı en iyi şekilde değerlendirme

trilla

Picopat
Daha fazla  
Steam'de 72K puan birikmiş önceden profil teması ve çıkartma alıyordum ancak şu an almak istediğim bir tema, arka plan veya çıkartma kalmadı. Saydıklarım haricinde de puanlarla ne yapılır çok bilmiyorum, sizce bu puanları en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim?

Galiba bazı sitelerde ilan koyup satış yapabiliyordunuz. Eğer ki elinizden fazladan kaldıysa bana hediye olarak da gönderebilirsiniz birazını :D. Eğer ki satmak isterseniz aklınızda bulunsun, birisi sizden 10.000 puan satın alırsa 30.000 göndermeniz lazım çünkü hediye olarak gönderince karşıya geçen puan sizin gönderdiğinizin 3'e bölünmüş hali oluyor. Böyle düşünürseniz. 24.000 puan olarak ilan açabilirsiniz.

Galiba bazı sitelerde ilan koyup satış yapabiliyordunuz. Eğer ki elinizden fazladan kaldıysa bana hediye olarak da gönderebilirsiniz birazını :D. Eğer ki satmak isterseniz aklınızda bulunsun, birisi sizden 10.000 puan satın alırsa 30.000 göndermeniz lazım çünkü hediye olarak gönderince karşıya geçen puan sizin gönderdiğinizin 3'e bölünmüş hali oluyor. Böyle düşünürseniz. 24.000 puan olarak ilan açabilirsiniz.
Hocam baktım da galiba çok para etmiyormuş puanlar o yüzden değer mi bilemedim. Profilinizi atarsanız birazını yollayabilirim, aklınızda herhangi bir pürüz kalmasın diye profilimi de atayım: https://steamcommunity.com/profiles/76561198191927890/

Sende benim gibi hafif bir koleksiyonculuk seziyorum hep alınmış ama çok az oynanmış :D

Aynen önüme geleni alıp tadımlık birkaç saat oynayıp diğerlerine devam ediyorum genelde 😀. Arada çok istediğim oyunlar da oluyor ama finaller ve vizelerden bir türlü fırsat bulamadım onları oynamaya, yaz gelince oynayacağım onları da artık🙂.

Aynen önüme geleni alıp tadımlık birkaç saat oynayıp diğerlerine devam ediyorum genelde 😀. Arada çok istediğim oyunlar da oluyor ama finaller ve vizelerden bir türlü fırsat bulamadım onları oynamaya, yaz gelince oynayacağım onları da artık🙂.

Hocam benim profilime ödül atsanız neden diyceksiniz arka plan almam lazım eğer kullanmayacaksanız.

Puanlarınızın bir kısmını vitrinler için harcayabilirsiniz:

Sağ olun hocam bir bakayım vitrin işine.

Hocam bana 1,2k atabilirseniz cok sevinirim. 👉👈
Atarım hocam linkinizi atabilirseniz

Hocam benim profilime ödül atsanız neden diyceksiniz arka plan almam lazım eğer kullanmayacaksanız.

Size de atayım hocam siz de aynı şekilde linkinizi atabilirseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı