720 saat RDR 2 oynayan biri devam etmeli mi?

Maalesef standart var hocam zamanında Epic'ten 250 TL'ye almıştım :D
Yine de bir hileciye denk gelirseniz size güzel miktarda para verebiliyor hocam. Uzun süre oynasam da alamayacağım bazı şeyleri onlar sayesinde aldım. Bounty Hunter lisansı gibi.

Sıkıldıysanız bırakın, yani burada olumlu veya olumsuz aldığınız yoruma göre hareket etmek mantıklı değil. Online sarıyorsa oynanılabilir neden olmasın.

Hocam sanırım bir şans vereceğim gibi. Şu ana kadar sadece at sürme videoları gördüm oyunla ilgili o yüzden ne anlattığını da anlamadım.

Hocam video izlemeyin hikaye ile alakalı, kendiniz anlayın. Muazzam bir hikayesi var 14 kere bitirmeme rağmen her bitirişimde duygulanıyor ve boşluğa düşüyorum.

Sıkıldıysanız bırakın, yani burada olumlu veya olumsuz aldığınız yoruma göre hareket etmek mantıklı değil. Online sarıyorsa oynanılabilir neden olmasın.

Haklısınız hocam ama kendim karar veremediğim için sormak istedim. Büyük ihtimal Online oynarım indirmeye başladım zaten. Story de oynarım tabii ki 1000 saate kadar yolu var :D

Hocam video izlemeyin hikaye ile alakalı, kendiniz anlayın. Muazzam bir hikayesi var 14 kere bitirmeme rağmen her bitirişimde duygulanıyor ve boşluğa düşüyorum.

Haklısınız hocam ama kendim karar veremediğim için sormak istedim. Büyük ihtimal Online oynarım indirmeye başladım zaten. Story de oynarım tabii ki 1000 saate kadar yolu var :D
hocam peki kaç gb? 150 yazıyor ama steam farklı gösterebiliyor.

Hocam peki kaç GB? 150 yazıyor ama Steam farklı gösterebiliyor.

Hocam 122-128 GB civarı. Epic Games'ten indiriyorum bu şekilde. 113 GB gösteriyor ama 128 GB falan alan lazım. oyunun mapi zaten çok büyük, bu alan az bile bence.
1762444095419.png

Hocam sanırım bir şans vereceğim gibi. Şu ana kadar sadece at sürme videoları gördüm oyunla ilgili o yüzden ne anlattığını da anlamadım.
Eski steam hesabımda da 250 saatten fazla vardı. Buna rağmen tekrar satın aldım ve tekrar bitirdim. Oyunun yan görevleri iyi, ana görevleri iyi, açık dünyası harika, npc yapay zekası harika, detay seviyesi eşsiz, grafikler iyi, atmosfer çok iyi, vuruş hissi harika, combat harika vs 9.5/10 puan. Yarım puanı kırma sebebim bir yerden bir yere gitmek biraz zaman alıyor, fast traver olsa da yükleme ekranları biraz can sıkıcı. Ayrıca çoğu görev sana bırakılmamış, nereden siper alacağına kadar sana gösteriyor; kısaca bir görevi farklı yollarla bitirme imkanın olmuyor.
Desktop Screenshot 2025.11.06 - 18.59.11.40.png

Eski Steam hesabımda da 250 saatten fazla vardı. Buna rağmen tekrar satın aldım ve tekrar bitirdim. Oyunun yan görevleri iyi, ana görevleri iyi, açık dünyası harika, NPC yapay zekası harika, detay seviyesi eşsiz, grafikler iyi, atmosfer çok iyi, vuruş hissi harika, combat harika vs 9.5/10 puan. Yarım puanı kırma sebebim bir yerden bir yere gitmek biraz zaman alıyor, Fast traver olsa da yükleme ekranları biraz can sıkıcı. Ayrıca çoğu görev sana bırakılmamış, nereden siper alacağına kadar sana gösteriyor; kısaca bir görevi farklı yollarla bitirme imkanın olmuyor.
Eki Görüntüle 2599443

Aslında hikayeli açık dünya deyince özgür bir oyun ilerleyişi daha iyi oluyor bana göre. Dying Light 2 böyleydi. GTA 5'te gayet özgür hissettiriyordu. Umarım onlar gibidir aldım iniyor çünkü.

Aslında hikayeli açık dünya deyince özgür bir oyun ilerleyişi daha iyi oluyor bana göre. Dying Light 2 böyleydi. GTA 5'te gayet özgür hissettiriyordu. Umarım onlar gibidir aldım iniyor çünkü.
İster gizli ister savaşarak git gibi seçenekler yok. Ne yapacağın önceden belli. Yine de oyunun kalitesi göz önüne alındığında kabul edilebilir diyebilirim. Türkçe yama yapmadan oynamanızı önermem. Bu oyunda yapılan ana ve yan görevlerin hikayesini anlamak bağ kurabilmek açısından önemli. Çünkü çok fazla ara sahne ve diyalog var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı