720 TL'den ucuza İnternet sağlayıcısı önerisi

Chawen

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar dilerim. Türk Telekom fiber 500 Mbps paketi kullanmaktayım. Taahhüt bitmek üzere, ancak yeni fiyat 720 TL oldu. Türk Telekom'da hızı düşüremediğimiz için daha ucuz bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz sağlayıcılar var mıdır?

Sayfanın biraz altında adres sorgulama kısmından altyapıyı sorgulayın, Kablonet DOCSIS altyapı ile 100/20 Mbps, GPON altyapı ile 1000/100 Mbps kadar hız sağlayabiliyor. Fiyatları da Türk Telekom'a göre daha uygun.

1739911401602.png

Bu şekilde yazıyor ama paketlere girince 24 Mbps sınırsız şeklinde geçiyor. Hız seçme imkanı yok mu?

Eki Görüntüle 2427212

Bu şekilde yazıyor ama paketlere girince 24 Mbps sınırsız şeklinde geçiyor. Hız seçme imkanı yok mu?
Örnek olarak linkteki kampanyaya gir, görseldeki işaretli yerden "Ücretlendirme" kısmına tıklayıp kampanyanın hız seçeneklerine göre fiyatlandırmasını görebilirsin. Fiyata +40 ₺ modem kiralama ücreti eklemen gerekiyor bilgin olsun.

kampanya.jpg

Fixnet önerebilirim.ttlekeom ftth alt yapısı mevcut.ben kullanıyorum gayet memnunum.müşteri hizmetleride iyi.taahhutsuz .kullan ödeaylik fatura şeklinde çalışıyorlar.isterseniz arayabilirsiniz firmayı.gecis yapmak isterseniz arkadaşını getir kampanyası Referans Kodu : 44N1 faturada 30 TL indirim yapiyor.basvururken referans kodu çıkıyor ekranda.

FixNet önerebilirim. Ttlekeom FTTH alt yapısı mevcut. Ben kullanıyorum gayet memnunum. Müşteri hizmetleride iyi. Taahhutsuz. Kullan ödeaylik fatura şeklinde çalışıyorlar. İsterseniz arayabilirsiniz firmayı. Gecis yapmak isterseniz arkadaşını getir kampanyası referans kodu: 44N1 faturada 30 TL indirim yapiyor. Basvururken referans kodu çıkıyor ekranda.

Dostum bende fixnet FTTH altyapı gözüküyor sana kaç megabit hız desteği upload desteği falan sunuyorlar fiyatı ne kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı