7200 RPM HDD'nin hız değerleri nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan Siya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 4.701

Siya

Megapat
Arkadaşlar Seagate'in ''4 TB, 3.5'' STEB4000200'' modelini kullanıyorum.

HD Tune ile test edeyim dedim. Bana hız çok düşük geldi. Sizce normal mi bu değerler?

hdd 1.jpg

2 ay önce yeni yeni faaliyette olan bir siteden almıştım. Özellikle başka bir forumda ucuzluğuyla çok dikkat çekti konusu da açılmış ve sayfalar sürmüştü. Ben de başta güvenemedim ama siparişler ele geçince cesaret edip sipariş verdim. Şuan kutusuna baktım garanti belgesi var neyse ki. Ama içinde bir sürü özel veri var HDD'nin. Garantiye bu şekilde veremem.

2 ay önce yeni yeni faaliyette olan bir siteden almıştım. Özellikle başka bir forumda ucuzluğuyla çok dikkat çekti konusu da açılmış ve sayfalar sürmüştü. Ben de başta güvenemedim ama siparişler ele geçince cesaret edip sipariş verdim. Şuan kutusuna baktım garanti belgesi var neyse ki. Ama içinde bir sürü özel veri var HDD'nin. Garantiye bu şekilde veremem.

Disk'i yedekleyip garantiye göndermenizi tavsiye ederim.

Öyle yapacağım sanırım. Recep Baltaş gibi usta bir isimden daha fikir bekliyorum. Veriler yedeklemek için çok çok fazla çünkü.
Fikir belirten sadece bir kişinin olması cidden ilginç. İlla sistem toplama konusu mu açmak lazım 2-3 kişi yazsın diye?
Yukarı
Yukarı
Yukarı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı