7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@GCN Monitörler konusunda coşmuşsun, bana kattıkların için teşekkürler.(y)

Seyhoo ve GCN'nin bilgileri o kadar güzeldi ki keşke ayrı ayrı konuları olsa da 10 sayfa daha okusam dedim içimden, kim bilir belki yaparsınız.:aşk::aşk:
Monitörde bit nedir? (bit rengi - bit color)

Sonuçlar iyi stok soğutucuyla 3.9GHZ overclock yapmışlar gayette şık görünüyor.
Forumdan birinin söylediğine göre; Ryzen 5 1400'ü herhangi bir O.C işlemi görmediği halde, XFR sayesinde(tabii o XFR'yi bilmiyor) 3.79GHz'e kendi kendine ulaşıyormuş!

Son düzenleme:
Kullanıcılar arttıkça ilerde konu açılır sadece Ryzen overclock sonuçları paylaşılır. Her anakart aynı işlemciyi farklı çekirdek hızına otomatik yükseltiyorsa anakartın önemi daha fazla artar. Buraya üye olmayıp misafir takılan büyük bir çoğunluk tarafından Intel sistemler halen fazla talep görmekte. Bunun sebebi aslında biraz biziz. FX'i geçmişte öyle kötüledik ki markası AMD diye toptan ön yargı oluşmuş bir kere.

Her anakart aynı işlemciyi farklı çekirdek hızına otomatik yükseltiyorsa anakartın önemi daha fazla artar.
Modeli hatırlamıyorum, ama yanlış hatırlamıyorsam kaliteli bir B350 anakart kullanıyordu sanırım.

FX'i geçmişte öyle kötüledik ki markası AMD diye toptan ön yargı oluşmuş bir kere.
Çok savaştım onlarla! İşlemci kötü değildi, sadece çağına uygun değildi...

Bunun kanıtlarını şimdilerde görüyoruz. Eskiden berbat yazılım ve oyunlarda FX 8350, i5 4460'ın bile gerisinde kalıyordu. Fakat şimdiki modern yazılım ve oyunlarda, i5 6600K'yı rahatlıkla geride bırakıyor!

Donanımcı Baba'ya göre; asıl suçlu AMD imiş. Çünkü; AMD sana ileri teknoloji uçak yapıyor ama kullanım kılavuzu sunmuyor... gibi bir şeyler diyordu, çok hoşuma gitti. :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı