7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pinler anakartta değilmiş iyi ki. Oralar sağlam, ben de şu an paranoya yapıyorum sanırım. Ama yani o kadar para verince böyle oluyor. Montaj sonrası umarım bir sıkıntı çıkmaz, montaj sırasında da. O değil de ilk defa yastıklı arka braket kullandım. Muhteşem bir şey.

14 günden önce birleştiririm zaten. Bildiğiniz yastıklı arka braket hocam.

SSD kalabilir de anakart ciddi ciddi ikinci el. Bunu iade edeceğim. İçinde eksik parçalar da var, montaj için gerekli olan. Ciddi ciddi hırsızlık bu. Hepsiburada'dan da bir daha alışveriş yapmam. Kutu içinden fatura da çıkmadı, tutanak da tutturmadım diye cıvıklarlarsa THH'ye giderim. @GCN @CJack60
Saat 08:00'da müşteri hizmetlerini arayacağım. Bu da onlara armağan ettiğim şarkı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Özellikle "güzellikle veya zorla" kısmı. Biraz saçmalıyorum ama acayip öfkeliyim şu an.

Son düzenleme:
İfadeler: GCN
TeknoSeyir, Hepsiburada hakkında bir şeyden bahsediyordu; Gittigidiyor'a benzedi gibi bir şeyler. Tam detayını hatırlamıyorum. Benim Webdenal'dan çok alışverişim oldu; dizüstü bilgisayar, telefon, elektrikli süpürge vb. bir sürü şey aldım. Eğer sipariş notu bırakırsam, isteklerimin yerine gelmesi ve "çok hızlı" gönderimleri sayesinde çok memnun kaldığım bir mağaza. Aynı şekilde Teknobiyotik'ten de alışverişim oldu ama Webdenal'ın yerini tutmasa bile diğerlerinden çok daha iyi. Sırf adı var diye Hepsiburada, Vatan ve Teknosa'dan alışveriş yapılmasın! Bu üç mağaza hakkında sürekli olumsuz olaylar duymaktan sıkıldım.

Son düzenleme:

Liyakat yerini hızla yandaşlık bıraktığından beri bu zamana dek kurumsal işleyen her yer gibi tanınmış teknoloji mağazaları da bundan fazlasıyla nasiplenir oldu. Açıkcası onlara da kızamıyorum çünkü ülkede hangi bir kurum düzgün işliyor ki kızmaktan onlara sıra gelsin.

Eğer ikinci el eksik parçalı ürün yollanmışsa her türlü haklı çıkarsın. Sanki işgüzarlık yapmak istercesine stoktan iade ürünü buna kakalarız diye düşünmüşlerse sert kayaya çarptılar demektir.

Şurada yazılanları okuyunca ne olursa olsun, ne kadar beklersem bekleyeyim 450 dolar gümrükle beraber parçaları yurt dışından getirdiğime pişman olmuyorum. Satıcının ismiyle beraber şikayetvar.com'a da yazın. İster iade versinler ister vermesinler her türlü yazın. İkinci el ürün göndermek nedir? Vatan Bilgisayar Hepsiburada sayfası mı açmış?
Ne kaçırdım?

Hepsiburada cidden bozdu. Kargomu 2 gün depoda beklettiler. SSD almıştım kutusunu açıp direk durmadan okuma yazma testleri, durmadan GTA V'i silip tekrar yükledim. Yaklaşık 450 GB SSD'ye veri yazıldı. Sonra gittim iade ettim.

HepsiBurada üzerinden yaptığım hiçbir alışverişte buna benzer bir sorun yaşamadım. Oldukça şaşırdım okuyunca, OEM ürün aldıysam bugün teslim seçiyorum, gelen kuryeyi göndermeden bir kontrol yapıyorum hasar varsa yollarım diye ama şuana kadar birşey çıkmadı öyle. Arayın yardımcı olacaklardır, 1 kez iade işlemi yaptık şuana kadar o da beğenmediğim için

Daha geçen gün HP bir klavye aldım, resimde beğendiğim ile gelen arasında dünya kadar fark vardı. Hemen iade ettim. Bazen hatalar olabiliyor, ama açılmış ürün göndermek nedir yani. Hiç yakışmadı.

@GCN bu alışverişleri yakın zamanda mı yaptınız? Çünkü iade alırlarsa (ki alacaklar) yeni anakartı, işlemciyi oradan alacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…