7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu Türkiye'de de 3.000 TL imiş: Viewsonic XG2700 27" 4K UHD Gaming Monitör Monitör

Panel kötü değil, yine hayvan gibi memnun kalacaksın. Bu mesajı @CJack60 'un kullandığı monitörden yazıyorum. Monitörü evirdim çevirdim ve 144Hz/1ms olmasının çok bir etkisini göremiyorum. Çok gülesim geldi, insanlar kendilerini kandırıyor, yok şöyle akıcı, yok böyle akıcı, iyice abartmışlar.

Geçti Bor'un pazarı. Ne yapalım artık unutacağız bunu ve elimizdekiyle memnun kalmaya çalışacağız. Hocam beni memnun edeceğinden eminim zaten de attığım monitörü gördünüz niye böyle bir hata yaptım ben de anlamıyorum. İade alsalar hemen şimdi geri verip onu alırım.

Bu Türkiye'de de 3.000 TL imiş: Viewsonic XG2700 27" 4K UHD Gaming Monitör Monitör

Panel kötü değil, yine hayvan gibi memnun kalacaksın. Bu mesajı @CJack60 'un kullandığı monitörden yazıyorum. Monitörü evirdim çevirdim ve 144Hz/1ms olmasının çok bir etkisini göremiyorum. Çok gülesim geldi, insanlar kendilerini kandırıyor, yok şöyle akıcı, yok böyle akıcı, iyice abartmışlar.

Psikolojik etkisi var demek ki. Ben bu monitörü deli gibi CS-GO, BF, COD oynarım diye düşünerek aldım. Ama hiç o oyunları satın alıp oynamak içimden gelmedi. Daha çok açık dünya oyunlarına merak saldım. O yüzden dediğin gibi bende monitörün 144HZ 1ms olayını hiç görmedim.

Benim 3000 lira şey yoluna gitti hocam. İade de edemem ki yurtdışına. Gerçekten üzgünüm şu an.

Hem daha ucuz hem daha güçlü hem de tasarımı daha güzel, keşke şunu alsaydım:Acer S277HK wmidpp White 27" 4ms HDMI Widescreen LED Backlight LCD Monitor IPS 300 cd/m2 ACM 100,000,000:1 (1000:1) - Newegg.com
Yok artık, şaka mı bu? F/P canavarı ve Türkiye'de satışı yok sanırım! Arkadaş şu mağazaları dövmek lazım. Ulan bu gerçek 10-bit, fiyata bak kafayı yiyeceğim! Şimdi anladım neden psikolojin bozuldu!

@CJack60 Ayrıca gosthing var, yok değil ama daha az. Anlaması çok zor, yani 5ms vs 1ms farkını oturup "incelemeden" anlamak güç. Normal kullanırken zaten belli olmuyor. Kılı kırk yararcasına incelediğimizde olan farkın ben içine şey edeyim, zaten fark epeyce az ve günlük kullanımda o şekilde bakmıyoruz.

@Nazım Paşa Takma kafana, giden sadece fazladan para. Zaten hep en gelişmiş AAA oyunları oynamazsın sanırım. Ayrıca nerede bulacaksın 10-bit fotoğrafı videoyu!

• Beğen
İfadeler: GCN
Bilmiyorum hocam, yurtdışı garantili ürün ve bu kadar pahalı monitörler de hemen satılmıyor. Daha fazla uğraşmak da istemiyorum büyük ihtimalle bunu kullanacağım artık 8K devrinde değişirim.:)

Yok artık, şaka mı bu? F/P canavarı ve Türkiye'de satışı yok sanırım! Arkadaş şu mağazaları dövmek lazım. Ulan bu gerçek 10-bit, fiyata bak kafayı yiyeceğim! Şimdi anladım neden psikolojin bozuldu!

@CJack60 Ayrıca gosthing var, yok değil ama daha az. Anlaması çok zor, yani 5ms vs 1ms farkını oturup "incelemeden" anlamak güç. Normal kullanırken zaten belli olmuyor. Kılı kırk yararcasına incelediğimizde olan farkın ben içine şey edeyim, zaten fark epeyce az ve günlük kullanımda o şekilde bakmıyoruz.

@Nazım Paşa Takma kafana, giden sadece fazladan para. Zaten hep en gelişmiş AAA oyunları oynamazsın sanırım. Ayrıca nerede bulacaksın 10-bit fotoğrafı videoyu!

Ya aslında kötü değil yani aldığıma pişman değilim ama ahım şahım övülecek gibi de değil bunu zamanla anlıyorsun. En fazla rağbet gören monitör olmuş alttaki sitede kafası karışıyor insanın bu kadar insan aynı hataya bile bile düşmez diye düşünmeden edemiyorum.

Choose A Monitor - PCPartPicker

Ya aslında kötü değil yani aldığıma pişman değilim ama ahım şahım övülecek gibi de değil bunu zamanla anlıyorsun. En fazla rağbet gören monitör olmuş alttaki sitede kafası karışıyor insanın bu kadar insan aynı hataya bile bile düşmez diye düşünmeden edemiyorum.

Choose A Monitor - PCPartPicker
1080p 144Hz/1ms kaç tane monitör var? Varsa hepsi Asus kadar kaliteli mi? Varsa fiyatları ne alemde?

Monitörün paneli beş para etmez ama dokunuşu, masada duruşu vb. gerçekten şahane. Belki bir kısmı bu yüzden almıştır ve sen "aldığım gün" bu monitör hakkında ne düşünüyorsan, alan çoğunlukta işte böyle düşünüyordur. Ek olarak 3D etkisi de var tabii. Gerçekten panel sıradan TN panellerden farksız, sadece hızlandırılmış. Bu arada mekanik klavye ile yazı yazmak ne kadar rahatsız edici!

Anahtar tipine göre değişir o. Ki bence hiçbir anahtar rahatsız edici değil. Dur bakalım, mekanik klavyem gelsin bir süre kullanayım da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı