7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@GCN sinir değil, ama herkes 6700K/GTX 970 kullandığım için fanboy demeye başladı. Can skıyor artık.

Seneye Cannonlake çıkar F/P dengesini Intel tarafına çevirirse bu sefer imzasında Ryzen kullananlar için aynısı söylenecek. İntikam soğuk yenen bir yemektir.

Hayır, hayatım boyunca ultra ayarlarda oynatacak bir bilgisayarım olmadığı için hevesim var. AAA oyunlarda gördüğüm en iyi şey en düşük ayarlar 40 FPS 720p'ydi.
Anlaşıldı. Hak veriyorum, bende zamanında en üst seviye telefonum olsun, kameram olsun gibi heveslerim vardı. Uzun süren hevesten sonra, 2013 ya da 2012'de en üst seviye telefona kavuştum. Zaman geçtikten sonra heves bitiyor, ama en önemlisi "içinde" kalmıyor. Heves bittikten sonra kralı olsa bir Dünya para harcamam en üst seviye telefona. Madem böyle bu durum söz konusu, o halde 4K monitöre yönel, bunun filmi var...vs yani monitör 4K olsun, ekran kartına karışmıyorum. Monitöre her zaman "bakacaksın." Ekran kartı her zaman işine yaramayacak, heves dediğin nedir, bir süre sonra her zaman işine yaramamaya başlayacak. Şimdi 4K almazsın, yarın neden ben 4K film izleyemiyorum, neden 4K YouTube videoları izleyemiyorum, bu fark ne kadar acaba...vb deli sorular derken bir masraf kapısı daha. 4K uzun ömürlü, 4K artık günümüzün 1080p'si...

TN panel hariç, 4K "8bit" panel bulursan yapış yakasına!

Sistem toplarken performansa bariz etkisi olmayan monitöre; PSU, kasa gibi muamele gösterenler asıl en önemli parçanın PSU sonra monitör olduğunu bu ikisi olmadan diğer parçaların hiçbir anlam ifade etmediğini artık anlamalılar. Yaklaşık 1 yıldır bağıra bağıra 1080P monitör artık giriş sistemlere önerilmelidir demekten yoruldum.

Son düzenleme:
Hocam PSU ve monitör konusunu biliyorum. Bunu bana söylemediğiniz umuyorum. Tekrar söyleyeyim 3000:1 statik kontrast veren 2K ya da 4K bir monitör var mı?
Ama size güveniyorum hocam ve geleceğin çözünürlüğünün de 4K olduğunu biliyorum, eski bilgisayarımda 720p çok güzel gelirken 2K bir Macbook aldım ve gerçekten hissettim farkı. Şu monitör nasıldır:Viewsonic XG2700 27" 4K UHD Gaming Monitör Monitör
Bunu alırsam Vega'yı bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…