7200 TL R5 1600 ve GTX 1070 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorum konu başlığı 1070 ancak bir fırsat gördüm ve kaçıramazdım. Az önce Newegg'in Türkiye sayfasından öncelikli kargo ile kargo ve vergi dahil 1042 liraya MSI RX 570 Armor 4 GB aldım. Bu piyasada bu fiyat çok iyi bence. @CJack60, @GCN, @Bayram Şenakar.

Hayırlı olsun Paşam koskoca yazı oyunsuz geçirmeniz kötü olurdu.

Hocam RX570 ile GTX 1070 karşılaştırılacak kartlar değil, bunu siz de biliyorsunuz. Ancak daha sonra upgrade yapılabilir. Zaten fiyatı da gayet uygunmuş.

Hocam Armor modeli aldığınıza göre, size önerim MSI B350 Krait Gaming Anakart’ını almanız çok şık dururlar hem 1600’ün stok soğutucusuda siyah görümüne sahip güzel durur.

Ben çok sevindim! Hayırlı olsun. Oh mis gibi bir fiyat, daha ne olsun, oyuna servet harcamaya değmez, ama monitöre değer. Bu kart seni bol bol tatmin eder. Şahsen ben oyun oynamasam bile eskiden çok oynardım; bana 1070 de 570 de aynı tatminkarlığı sağlardı.

Sıra 4K monitörde!

Ben de Krait düşündüm ama olay sadece görüntü değil o yüzden Gigabyte anakartıyla devam edeceğim galiba. Garanti aynı Amazon gibi. Hocam bu fiyata 570 bulununca kaçırılmaz yani. Hem monitöre çok bütçe arttı. Beni de tatmin edeceğini düşünüyorum, Very High ayarlar 60 FPS ve 1080p çok iyi. Amazon gibi ama kargosu 3 gün.
Monitör olarak da XG2700'a karar verdim, onu da Newegg'den alacağım büyük ihtimalle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…