7200 TL'ye sipariş verilen sistem

xdahx

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Birkaç gün önce aklımda oluşturduğum sistemi buraya yazıp sizlerden tavsiyeler istemiştim. Bu akşam bazı ufak değişiklikler de yaparak sistemimi sipariş ettim. Monitör dahil 7200 lira tutan sistemimin teknik özellikleri şöyle:
IMG_20190823_022637.jpg

Yukarıda, sinerjiden topladığım parçalara ek olarak Hepsiburada'da yürütülen kampanyadan faydalanarak, 4 ay taksitle ve 2.642 TL fiyatla Sapphire RX 5700 XT stock ekran kartı sipariş ettim. Sistem elime geçtikten sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşıp varsa sorularınızı cevaplayabilirim.

Valla dostum almissin hayirli olsun ama senin yerinde olsam ben intel 1 tb m2 ssd alirdim onun fiyati neden ucuz bilmiyorum 630 tl civarinda 1800/1800 okuma yazma hizi var gayet tatmin eder ve ekran kartinida bende cok gidip geliyorum 1660 ile rx5700 arasinda ama bakalim ben daha karar veremedim :)
Birde şu var Enes kardesimin dedigi gibi monitor konusunda ben samsung 24 inch monitor kullaniyorum bence 24 inch in alti iyi degil oyun için buyuk ekran herzaman iyi oluyor oyun haricinde film vs. Seyrederkende kullanilir

Monitör kötü değil ancak bu sisteme yakışmamış, kasa PSU olabildiğince kötü bir tercih.Ekipmanlar yerine 35₺ ye Piranha klavye mouse alsanız aynıya denk gelirdi.Ancak güle güle kullanın.
Monitör ve ekipmanlar geçici hocam. İleride 2k monitör ve sağlam ekipmanlar alacağım. Şimdilik hepsinden kısıp ekran kartına yüklenmek istedim. Ama dediğiniz gibi kasada kararsız kaldım biraz. PSU'yu 80+ sertifikasına güvenerek sectim

Hayırlısı olsun, bir anda 10k ve üzeri para vermektense idare edecek bir şekilde sistemi toplayıp, kazanç durumuna göre güncel ve daha güçlü parçalar almaya çalışmak maalesef ülkemizin vazgeçilmezi oldu. İki seçeneğimiz var, ya kredi çekip 36 ay taksit ödemek zorunda kalacağız ya da az az ve yavaş yavaş borca girmeden sistem dizeceğiz. En iyisini yapmışsın.

Monitör ve ekipmanlar geçici hocam. İleride 2k monitör ve sağlam ekipmanlar alacağım. Şimdilik hepsinden kısıp ekran kartına yüklenmek istedim. Ama dediğiniz gibi kasada kararsız kaldım biraz. PSU'yu 80+ sertifikasına güvenerek sectim
Sizde haklısınız insanları 80+ , RGB , Mekanik diye kandırmak çoğaldı, yanlış anlamayın size laf etmek değil amacım bende araştırmadan 80+ diye bir PSU aldım adı lazım değil baş harfi Rampage. Şu an 15 yaşındayım bundan 2 sene önceye denk , elektrik kesildi geldiğinde bişi olmamış gibi takıp, bilgisayara güç verdiğim an FX 8350, R9 280x çöp olmuştu.

Geçici ise problem degil monitor. Guç kaynagi pek bilindik degil ama işinizi görecektir yinede . Sistem bileşenleriniz tam yükte maksimum 350 watt civarinda güç çekecektir. Hadi guç kaynaginin değerleri abartili olmuş olsa bile çok rahat yeterli gelecegini dusunuyorum ama sadece marka beni endişelendiriyor onun haricinde sistemi beslemesinde bir problem yaşamazsin ilerleyen zamanlarda monitor ile birlikte degiştirebilirsin onuda. Bilindik marka olsun ikinci el olsun benim pcu için düşüncem bu şekilde

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı