7300 TL Oyun ve Render Amaçlı 1700X’li Sistem Toplama

  • Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1B
Hocam bende 8700K olsun isterim ancak anakart konusunda ekstra fiyat farkı doğuyor ve ayrıca sistemin ileriye dönük olmasını istiyorum. AMD 2020 yılına kadar chipsetin değiştirilmeyeceğini açıkladı. Yani büyük ihtimalle Zen 4’lere kadar (Zen 4 dahil) aynı anakart kullanılabilecek. Ondan Ryzen daha cazip geliyor. Yoksa sistemin güzel sağol önerin için. @Neko @Pantheon hocam yardımcı olabilir misiniz konuya?
Anakart olarak illa da en pahalısını almak gerekmiyor. Uygun bir tane alınsa yeterli olacaktır. Önerdiğim anakart bu sistem için yeterlidir. Sen şimdi diğer üyelere sor bakalım bu sistemi.
 
V1.jpg

Bana kalırsa Ryzen 1700 işini görecektir. OC yaparım diyorsan arasında 5 dolar fark var. Ancak 1700X alınca uzun vadede X370 daha mantıklı geliyor.

V2.jpg

Kasa olarak aşağıdaki modele de göz atabilirsin.
PHANTEKS P300 TEMPERED GLASS ECLIPSE P300 (PH-EC300PTG_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus

Toprak Aga'nın dizdiği sistemi inceledim. SSD değiştirip alınabilir aslında. Zaten HDD var sizde. Umarım 1080P monitörde kullanmazsınız. :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı