wherwismymnd
Centipat
Anladım. Peki dezavantajı var mı?Daha ucuz ve daha F/P olduğundan hocam. 4070TIS 35k 7900XT 27k.
Anladım. Peki dezavantajı var mı?Daha ucuz ve daha F/P olduğundan hocam. 4070TIS 35k 7900XT 27k.
Anladım. Peki dezavantajı var mı?
O zaman bekliyeyim. Bu fiyata 5070 ti çok rahat toplanıyorsa yeni teknolojiden almak daha iyi. Motorumu satarsam bütçeyi biraz daha yükseltecem.5070 Ti 20 şubat çıkacak 19 şubat testleri göreceğiz. 5070 5 Mart çıkacak. 5070 Ti kesinlikle alacağınız ekran kartından pahalı ancak attığınız sistem bütçesi 5070 Ti sistem için çok yeterli.
Dlss teknolojisi ile çok daha iyi performans alıyorsun. Doğru.NVIDIA şart degil ama Dlss oyunlarda farkediyor diyorlar. Gerçekten çok farkediyor mu hiç fikrim yok. Bir de oyunları en az 2K'da oynuyacağım.
NVIDIA şart degil ama DLSS oyunlarda fark ediyor diyorlar. Gerçekten çok fark ediyor mu hiç fikrim yok. Bir de oyunları en az 2K'da oynayacağım.
O zaman bekliyeyim. Bu fiyata 5070 Ti çok rahat toplanıyorsa yeni teknolojiden almak daha iyi. Motorumu satarsam bütçeyi biraz daha yükselteceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.