%74 pil sağlığı olan iPhone 11 alınır mı?

918519

Yoctopat
Yurt dışı cihazımla takas edeceğim, fiyatlar örtüşüyor. Aşırı sosyal medyaya takılmam, sadece birini beklerken bakarım, mesajlara bakarım. Oyun oynamam. Yani 1-2 saat Instagram'da, 1-2 saat WhatsApp kullanırım. Sizce alınır mı? Hani gün içinde şarja takarım, bunda bir sorun yok ama sürekli priz arattırır mı bana?

Yurt dışı cihazımla takas edeceğim, fiyatlar örtüşüyor. Aşırı sosyal medyaya takılmam, sadece birini beklerken bakarım, mesajlara bakarım. Oyun oynamam. Yani 1-2 saat Instagram'da, 1-2 saat WhatsApp kullanırım. Sizce alınır mı? Hani gün içinde şarja takarım, bunda bir sorun yok ama sürekli priz arattırır mı bana?

Orijinal ya da kaliteli bir batarya ile değiştirin bence hocam. 11'lerin şarjı zaten çok gitmiyor, %74 hiç çekilmez. Yan sanayi pil olarak Deji iyidir.

Kullanılmaz batarya yenilemek şart hocam. Bende vardı %82 11 vardı sadece video dinliyorum ekran sürem günlük en fazla 1.40 saati görüyor. Ona rağmen su gibi gidiyordu.

Priz arattırır, bende 76, 11 Pro kullanıyorum 4 saat en fazla.
4 saat aktif kullanıp şarja mı takıyorsunuz yoksa 1-2 saat aktif kullanıyorsunuz 4 saatte mi bitiyor. 4 saat aktif kullanma ise 1 gün içinde bir kere şarj etmek kurtarır gibi geliyor.
Pil sağlığı 80 altına düşünce günü çıkarmıyor Apple cihazlar. Pil değişimini tavsiye ederim
Gün içerisinde şarja takarım 1 2 kere sorun olmaz her yer priz ve evdeyim zaten
Kullanılmaz batarya yenilemek şart hocam. Bende vardı %82 11 vardı sadece video dinliyorum ekran sürem günlük en fazla 1.40 saati görüyor. Ona rağmen su gibi gidiyordu.
Yani 2 saatlik bir video izleyince bitiyor diyorsunuz doğru mu anladım

Yani pil değişimi gerekebilir ancak eğer çok ağır bir kullanıcı değilseniz idare edecektir, şahsen içi açılmamış cihazı alıp değiştirmeyi değiştirilmiş cihazı almaya tercih ederim içine takılan materyalin kalitesi de önemli.

Yani 2 saatlik bir video izleyince bitiyor diyorsunuz doğru mu anladım
O kadar rezil değildi bende iPhone 11 kullandım pil sağlığını %80'e kadar görmüştüm ancak günlük bir kullanımı çıkarıyordu kendi kullanımımda, bir filmi izlediğimi bilirim o telefonla yani o kadar kötü olmadığını söyleyemem. Ben iOS 14'e kadar kullandım ancak diğer cihazlara bakarsam iOS 18'e gelene kadar o kadar harap olmamıştır.

4 saat aktif kullanıp şarja mı takıyorsunuz yoksa 1-2 saat aktif kullanıyorsunuz 4 saatte mi bitiyor. 4 saat aktif kullanma ise 1 gün içinde bir kere şarj etmek kurtarır gibi geliyor.

100'den 20'ye, aktif 4 saat kullanımda düşüyor. 4 saat en iyi senaryo zaten, 3 4 arası diyebiliriz. 2 saattir kullanıyorum, şu an 53 mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı