%74 pil sağlığı olan iPhone 11 alınır mı?

Alacaksan buradan bataryasını Deji batarya ile değiştirmeni öneririm. Woyax sitesi İyzico ile öde sistemini destekliyor diye hatırlıyorum, ilk ödemede özel 500 TL cashback veriyor. Ayrıca Parolapara kart ile ödeme yaparsan da 400 TL oradan veriyor, yani bedavaya geliyor batarya. Üstüne de 30 TL falan kâr kalıyor :D
@918519

100'den 20'ye, aktif 4 saat kullanımda düşüyor. 4 saat en iyi senaryo zaten, 3 4 arası diyebiliriz. 2 saattir kullanıyorum, şu an 53 mesela.

Ben öyle telefonu açıp aralıksız 2 saat kullanan biri değilim. En fazla mesajlaşırım. Sizce WhatsApp kullanımında da aynı etki olur mu yoksa Instagram 2 kat daha hızlı yer gibi bir hesap yapabilir miyiz?

Yani pil değişimi gerekebilir ancak eğer çok ağır bir kullanıcı değilseniz idare edecektir, şahsen içi açılmamış cihazı alıp değiştirmeyi değiştirilmiş cihazı almaya tercih ederim içine takılan materyalin kalitesi de önemli.

O kadar rezil değildi bende iPhone 11 kullandım pil sağlığını %80'e kadar görmüştüm ancak günlük bir kullanımı çıkarıyordu kendi kullanımımda, bir filmi izlediğimi bilirim o telefonla yani o kadar kötü olmadığını söyleyemem. Ben iOS 14'e kadar kullandım ancak diğer cihazlara bakarsam iOS 18'e gelene kadar o kadar harap olmamıştır.

En fazla 1 saat mesajlaşırım biriyle veya telefonda konuşurum. Bu sizce ne kadar şarj götürür takribi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben öyle telefonu açıp aralıksız 2 saat kullanan biri değilim en fazla mesajlaşırım sizce WhatsApp kullanımında da aynı etki olur mu yoksa Instagram 2 kat daha hızlı yer gibi bir hesap yapabilir miyiz?

Bende Instagram'da çok takılmıyorum, ara sıra mesajlaşmaya yetebilir. Bir de benim arkada full Spotify açık.

Bende Instagram'da çok takılmıyorum, ara sıra mesajlaşmaya yetebilir. Bir de benim arkada full Spotify açık.

Anladım. Eğer arada 1 saat de Instagram'da takılmayı düşünürsek sabah full şarjla kalkılan bir günde gün içinde 1 kez şarj etmek beni kurtarır gibi. Doğru mudur sence?

Ben öyle telefonu açıp aralıksız 2 saat kullanan biri değilim. En fazla mesajlaşırım. Sizce WhatsApp kullanımında da aynı etki olur mu yoksa Instagram 2 kat daha hızlı yer gibi bir hesap yapabilir miyiz?

En fazla 1 saat mesajlaşırım biriyle veya telefonda konuşurum. Bu sizce ne kadar şarj götürür takribi?
Bahsettiğiniz kullanımda 1-1,5 gün kullanılır çünkü zaten siz çok fazla telefonla uğraşmıyor gibisiniz, baktınız beğenmediniz en kötü ihtimalle pil değiştirirsiniz. iPhone 11 yaşından dolayı kutusu yeni açılmış ikinci el bir cihaz ya da sıfır olarak alınmasına asla değmeyecek bir cihaz pil değiştirmek olarakta kötü bir malzeme takılmış olan telefondansa (maalesef garantisi yok kumar oynuyorsunuz bir yandan) pili düşük olan bir telefon alır ihtiyaca göre değiştiririm şahsen benim fikrim bu.

Bahsettiğiniz kullanımda 1-1, 5 gün kullanılır çünkü zaten siz çok fazla telefonla uğraşmıyor gibisiniz, baktınız beğenmediniz en kötü ihtimalle pil değiştirirsiniz. iPhone 11 yaşından dolayı kutusu yeni açılmış ikinci el bir cihaz ya da sıfır olarak alınmasına asla değmeyecek bir cihaz pil değiştirmek olarak da kötü bir malzeme takılmış olan telefondansa (maalesef garantisi yok kumar oynuyorsunuz bir yandan) pili düşük olan bir telefon alır ihtiyaca göre değiştiririm şahsen benim fikrim bu.

Teşekkür ederim güzel tavsiyeler aldım sizden.

1 kez şarj etmek seni kurtarır bence. Toplam 6 saat desen, zaten az kullandığın için yeter.

Sizle de çok güzel hesap yaptık teşekkür ederim.

Ben almaya takası yapmaya karar verdim teşekkür ederim hepinize.

Teşekkür ederim güzel tavsiyeler aldım sizden.

Sizle de çok güzel hesap yaptık teşekkür ederim.

Ben almaya takası yapmaya karar verdim teşekkür ederim hepinize.
Eğer işinize yaradıysa ne mutlu, bir de iPhone 11 alacağınız için diyorum paneli her renkte kontrol edin özellikle köşelerden renk değişimleri olabiliyor (beyaz ve sarı renk üzerinde özellikle) panelde buna dikkat edin derim.

Eğer işinize yaradıysa ne mutlu, bir de iPhone 11 alacağınız için diyorum paneli her renkte kontrol edin özellikle köşelerden renk değişimleri olabiliyor (beyaz ve sarı renk üzerinde özellikle) panelde buna dikkat edin derim.

Eskimeden yıpranmadan dolayı mı oluyor? Alacağım renk beyaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı