Anime önerisi

Niye claymore mesela? Yarım kalmış ve devam etmeyen bir yapım.
Sadece sonu yok, sonunu öğrenmek için mangayı okumak lazım ve devam etmemesinin bir sorun olduğunu sanmıyorum. En azından gereksiz uzatılmamış.

Kral ben verdiği cevaptan sonra takmayı bıraktım adamı sende fazla takma derim ya değmez.
"En epik animeler" diye saydığın animelerin hepsi popülarite de ilk 10 da olan animeler.

7/24 anime izlemiyorsan ve vaktinin değerli olduğunu düşünüyorsan önüne geleni izleyip iyi yada kötü olduğuna karar vermen gerekmiyor diye düşünüyorum

Benimde rise of kingsdom da 30 milyon gücüm var, ODTÜ fiziği herkes okur.
Animeye dizi demiyorum. Bir anime başarılıysa, başarılı bir japon animasyon dizisidir, kötüyse animedir. Ben bir animeyi sırf anime olduğu için izlemiyorum iyi olup olmadığına bakıyorum ve buna karar verirken izlediğim diğer başarısız animelerle kıyaslamak yerine izlediğim başarılı dizilerle kıyaslıyorum ve iyi olup olmadığına karar veriyorum. Sanırım anlamakta zorluk çekiyorsun? Mid Geass, Mid Note, Mid;Gate, Mid Lagoon izlemeye devam et sen. Atatürk korusun iyi bir şey izlersin kafayı yersin.

Son düzenleme:
Sadece sonu yok, sonunu öğrenmek için mangayı okumak lazım ve devam etmemesinin bir sorun olduğunu sanmıyorum. En azından gereksiz uzatılmamış.

"En epik animeler" diye saydığın animelerin hepsi popülarite de ilk 10 da olan animeler.

7/24 anime izlemiyorsan ve vaktinin değerli olduğunu düşünüyorsan önüne geleni izleyip iyi yada kötü olduğuna karar vermen gerekmiyor diye düşünüyorum

Benimde rise of kingsdom da 30 milyon gücüm var, ODTÜ fiziği herkes okur.
Animeye dizi demiyorum. Bir anime başarılıysa, başarılı bir japon animasyon dizisidir, kötüyse animedir. Ben bir animeyi sırf anime olduğu için izlemiyorum iyi olup olmadığına bakıyorum ve buna karar verirken izlediğim diğer başarısız animelerle kıyaslamak yerine izlediğim başarılı dizilerle kıyaslıyorum ve iyi olup olmadığına karar veriyorum. Sanırım anlamakta zorluk çekiyorsun? Mid Geass, Mid Note, Mid;Gate, Mid Lagoon izlemeye devam et sen. Atatürk korusun iyi bir şey izlersin kafayı yersin.
Güzel ragebait aslında konudaki ilk mesajın ragebaitti olaylar uzamasın diye bir şeyler yazmamıştım. Şimdi silinen mesajları da okuyunca anladım ki gerçekten de tükettiğim enerjiye bile değmezsin. İnsanların yorumlarını aşağılamaya, sadece kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünüp insanları kızdırmaya çalışmaya devam edebilirsin xd

Ya bence de durum böyle ama ilk 10'a bakıyorum hepsi overrated mid animeler, ilk 2 sezon AOT çok sevmiştim, 3'den sonra insan vs insan, eldia vs marley olup konudan sapınca sevmemeye başladım. SAO 14. bölümden sonra ne olduğu belli değil, ama hâlâ 1. sezonunun puanı yüksek nasıl oluyorsa. Bir anime popülaritesiyle, puanıyla iyi olup olmadığına karar verilebilecek bir şey değil, IMDB'deki filmler gibi işlemiyor, çünkü japon olsun türk olsun global olsun kitlesi sakat.

8/10
Claymore
Dororo
Akiba Maid War
Chainsaw Man - The Movie: Reze Arc

7/10
Hellsing Ultimate
JoJo's Bizarre Adventure Part 3

6/10
Berserk
Great Teacher Onizuka
Death Note
Kokoro Connect
JoJo's Bizarre Adventure 2012 ( Part 1 & 2 )
A Silent Voice
Erased

5/10
Monster
Black Lagoon
Code Geass
Steins;Gate
Fate/Zero
Attack on Titan 1. sezon & 2. sezon
Danganronpa The Animation 1. sezon
Parasyte
Terror in Resonance
Ajin 1. sezon & 2. sezon
JoJo's Bizarre Adventure Part 5
Beastars
Cyberpunk: Edgerunners
Chainsaw Man
Tomodachi Game
Hocam 5 verilmeyecek animelere 5, 8 verilmeyeceklere de 8 vermişiniz. İlginç bir puanlama. Aşırı hatalı.

Değecek gibi gözükmüyor zaten. Ayrıca diğer mesajlarını da okudum çok kalitesiz, inanılmaz low derecede bir ragebait denemiş yiyenlere geçmiş olsun o zaman. Eğer okumasaydım diğer mesajlarını bende yerdim herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı