75 bin TL telefon önerisi

@Mucoxz aynen bende sizin gibi düşünüyorum Honor ve Vivo hakkında hatta bir video var telefon tamircisinin adam parçası yok diyor uzak durun sadece 3 marka Apple Samsung Xiaomi bunlar dışında sıkıntı herhangi telefona bir şey olduğundan doğruluk payı var bende şu an S25u veya alamazsam S25 düşünüyorum lakin biraz bana mi 15 göz kırpıyor ama piyasa konusunda ne olur bilmem.

@Taha2038 OnePlus hakkında çok sıkıntılı yorumlar var 13 serisi için.

Düzgün bir fiyatlandırma ile Vivo'yu bilemem ama Honor satılabilir bence.

@Mucoxz aynen bende sizin gibi düşünüyorum Honor ve Vivo hakkında hatta bir video var telefon tamircisinin adam parçası yok diyor uzak durun sadece 3 marka Apple Samsung Xiaomi bunlar dışında sıkıntı herhangi telefona bir şey olduğundan doğruluk payı var bende şu an S25u veya alamazsam S25 düşünüyorum lakin biraz bana mi 15 göz kırpıyor ama piyasa konusunda ne olur bilmem.

Hocam o tarz konuşma yapanlar ciddi manada bilgisiz kişiler ya da büyük kitleye oynamaya çalışıyorlar. Örnek olarak baktığımızda Honor, OnePlus gibi markalar var. Xiaomi dengi hatta daha iyi cihazlara sahipler.

@XPlasma Honor'u bende düşündüm ama yakından incelediğimde tırt geldi kalite anlamında keşke Huawei eski gücünde olsaydı alırdım lakin başka Türkiye piyasasında Android kısmında amiral gemisi kalmamış.

Honor'un size kötü gelen tarafı ne hocam?

Son düzenleme:
@XPlasma bana kötü anlamda gelen tarafı ben kavisli ekran severim ama sanki dayanıksız kalitesiz geldiğinden kaynaklı yoksa ben ilk telefon olarak Mate 20 Pro kullanmış biri olarak bunu söylüyorum.

@asimavi1538 başka amiral gemisi Android yok ve ilerisini konuştuğumuzda Apple dışında en az değer kaybeden o ama artık çok sıkıldım Apple'dan her şey ücretli ve dosya atılma durumda dosyayı açma işkence IOS'tan artık nefret ettim kullanmam Apple artık yatırımlık telefon oldu o gözle bakıyorum.

@Mucoxz satmak istemiyorum ama sattığımdada şu olmasın 50 bine aldım 30 bine sattım o kadar da ölmesini istemiyorum ama farklı bir şey sunsun ve parçası garantisi yarıda bırakmasın ama bugün şirketler ne kadar garanti hakkıda sunsa illaki yarı yolda bırakılıyoruz ne kötü parçasını alır kendim tamir ederim yeter ki parçası olsun.

@XPlasma bana kötü anlamda gelen tarafı ben kavisli ekran severim ama sanki dayanıksız kalitesiz geldiğinden kaynaklı yoksa ben ilk telefon olarak Mate 20 Pro kullanmış biri olarak bunu söylüyorum.

@asimavi1538 başka amiral gemisi Android yok ve ilerisini konuştuğumuzda Apple dışında en az değer kaybeden o ama artık çok sıkıldım Apple'dan her şey ücretli ve dosya atılma durumda dosyayı açma işkence IOS'tan artık nefret ettim kullanmam Apple artık yatırımlık telefon oldu o gözle bakıyorum.

@Mucoxz satmak istemiyorum ama sattığımdada şu olmasın 50 bine aldım 30 bine sattım o kadar da ölmesini istemiyorum ama farklı bir şey sunsun ve parçası garantisi yarıda bırakmasın ama bugün şirketler ne kadar garanti hakkıda sunsa illaki yarı yolda bırakılıyoruz ne kötü parçasını alır kendim tamir ederim yeter ki parçası olsun.

Apple sevmiyorum ben kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum. IPhone'da taşianabilir hot spot ile baglantı paylaşmak için bile karşi cihazda anı program olmalı.
Okuld 23 nısanda Apple telefondan laptopa internet veremedık.
Android ile 1O sanıye sürmedi.

Honor ve Vivo'da maalesef o dediginiz olaylar olur. Parca sıkıntısı vs.

Xiaomi 15 Ultra yazılımı hariç bence şuanki en iyi cihaz. Ama yazılımı cidden kanser. Sırf bundan dolayı S25 Ultra tercih edebilirsin. Ama Vivo X200 Pro'da iyidir. Ben kendime alıyor olsam S24 Ultra tercih ederim. Hem köşeli yağısı daha çok hoşuma gidiyor, hem bataryası daha uzun götürüyor hem de 8 Gen 3, 8 Elite'e göre daha verimli bir işlemci. S25 Ultra mükemmel bir cihaz olsa da beğenemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı