75 bin TL telefon önerisi

Neden ısrarla hep Samsung tavsiye edilıyor. S25 çok güzel telefon ama o fiyatı hak ediyor mu?

Şayomi mi önerelim? Piyasanın en üst seviye işlemcisi, uzun güncelleme desteği ve adamakıllı bir arayüzü olan telefon öneriyorum. Xiaomi muadil performansta bir telefonu belki 15-20 bin TL daha ucuza satar ama ekran kalitesi, arayüz kalitesi vb. dediğin zaman sınıfta kalır.
S25 Ultra'ya yetecek bütçe ayırmış olsaydım macera aramazdım. S25 Ultra'yı alır kullanırdım.

Kamera konusunda en iyisi Vivo X200 Pro ancak Fun Touch OS, Origin'e göre çok kötü bence.
S25 Ultra yazılımı en iyisi artı S Pen desteği ile rakipsiz ancak kamera donanımı en kötüsü. Xiaomi yazılımı One UI'den kötü, Funtouchtan iyi. Kamera donanımı en iyisi ancak yazılım farkıyla Vivo daha iyi fotolar çekiyor. 2.elde en çok değer kaybını Xiaomi yaşar. Çünkü yurt dışından getirilip kullanılabiliyor ancak diğerlerinde server kaydı yapılamıyor. Vivo X200 Ultra'yı dün kullandım. Kamerası gerçekten efsane. Ancak globale çıkmayağı için alamıyoruz.

@asimavi1538 aynen kısıtlaması ve ekosisteme zorlaması artık beni sıktı.

@Omer. Brn ben S25 Plus ve Xiaomi 15 arasında kaldım. Gibi ama 25 ultarada s pende kablosuz özelliğini kaldırmaları üzdü açıkçası.

Android'e alışırım bir sıkıntı çıkmaz beni üzmez diyorsanız ikisi de olabilir ama aklınızda şüphe varsa Samsung daha mantıklı tercih olacaktır.

@deathhand Vivo OnePlus Xiaomi değer kaybı onu biliyoruz ama Xiaomi yine satılabilir diye düşünüyorum ama eğer ki tırtsa almam ayrıca önemli olan parçası olması hiç olmaması telefonu ilerisi için kullanılamaz hala getirmesi o sıkıntı.

@Mucoxz ben iki ekosistemide kullanmış avcumun içi gibi bildiğimden beni sarsmıyor ama önemli olan özellikleri bu fiyata yüksek olmasını istiyorum.

@deathhand Vivo OnePlus Xiaomi değer kaybı onu biliyoruz ama Xiaomi yine satılabilir diye düşünüyorum ama eğer ki tırtsa almam ayrıca önemli olan parçası olması hiç olmaması telefonu ilerisi için kullanılamaz hala getirmesi o sıkıntı.

@Mucoxz ben iki ekosistemide kullanmış avcumun içi gibi bildiğimden beni sarsmıyor ama önemli olan özellikleri bu fiyata yüksek olmasını istiyorum.

Yazılım, özelleştirme, yapay zeka ve 2.el piyasasını düşünüyorsanız Samsung.

Xiaomi ise kamera ve donanım bakımında bir tık önde.

Bütçem 75 bin, altındaki amiral gemisi her telefonu düşünebilirim yeter ki Apple cihaz önerisi yapmayın. 16 Pro ve 14 Pro kullanan birisi olarak ekosisteminden sıkıldığımdan istemiyorum. Telefondan başlıca isteğim batarya süresi ve optimize bir yazılım olmasını istiyorum, kamera zaten bu segmentlerde üst seviye olduğundan çok da takılmıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
S25 Ultra bu butcenin en mantiklisidir, daha fp ariyorsaniz Magic 7 Pro.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı