Çözüldü 75 dolar civarı oyuncu faresi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Belki fiyatta o kadar çıkmana gerek yoktur.

Bütçesini belirtmiş arkadaş. Bütçesine göre değerlendirmek ve en iyi performanslı fareyi önermek gerekir. Fiyatta düşmenize gerek yok.

Basilisk V2 nasıl küçük ele hitap ediyor?

DeathAdder V2 mini, Viper mini, mm710 ve 711 ya da model o - olabilir küçük olarak.

Size önerdiğim Basilisk V2 fareyi kendim kullanmadım. Malum o kadar bütçe yok bende. Ama Razer hem kalite olsun hem çoğu kişiye göre ergonomik oluşu olsun üst fiyat segmentinde en çok tercih edilen mouselerdendir. Aşağıda sizin önerdiğiniz mouselerin DPI'ları benim önerdiğime göre çok düşük. Bence bütçenizdekinin en iyi olanını almaya çalışın. Önerdiğimi beğenmezseniz iade alırsınız ama memnun kalacaksınız.

Size önerdiğim Basilisk V2 fareyi kendim kullanmadım. Malum o kadar bütçe yok bende. Ama Razer hem kalite olsun hem çoğu kişiye göre ergonomik oluşu olsun üst fiyat segmentinde en çok tercih edilen mouselerdendir. Aşağıda sizin önerdiğiniz mouselerin DPI'ları benim önerdiğime göre çok düşük. Bence bütçenizdekinin en iyi olanını almaya çalışın. Önerdiğimi beğenmezseniz iade alırsınız ama memnun kalacaksınız.

DPI düşük olmasının ne zararı var? Önerdiğin mouse alınabilecek en büyük boyutlu Razer mouse, özellikle küçük istenmişken.

Corsair zaten kaliteli, G403
Hero deneyimleme fırsatım oldu gerçekten kaliteli ele tam oturuyor😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı