Merhaba arkadaşlar küçük ellere hitap eden verdiğim bütçede mouse önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar küçük ellere hitap eden verdiğim bütçede mouse önerir misiniz?
Belki fiyatta o kadar çıkmana gerek yoktur.Corsair CH-9307011-EU Ironclaw RGB FPS/Moba Oyuncu Mouse Fiyatı
Corsair CH-9307011-EU Ironclaw RGB FPS/Moba Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Basilisk V2 nasıl küçük ele hitap ediyor?
DeathAdder V2 mini, Viper mini, mm710 ve 711 ya da model o - olabilir küçük olarak.
Size önerdiğim Basilisk V2 fareyi kendim kullanmadım. Malum o kadar bütçe yok bende. Ama Razer hem kalite olsun hem çoğu kişiye göre ergonomik oluşu olsun üst fiyat segmentinde en çok tercih edilen mouselerdendir. Aşağıda sizin önerdiğiniz mouselerin DPI'ları benim önerdiğime göre çok düşük. Bence bütçenizdekinin en iyi olanını almaya çalışın. Önerdiğimi beğenmezseniz iade alırsınız ama memnun kalacaksınız.
DPI'ya göre mouse seçimi 2016'da falan kaldı heralde.Aşağıda sizin önerdiğiniz mouselerin DPI'ları benim önerdiğime göre çok düşük.
Corsair zaten kaliteli, G403Corsair CH-9307011-EU Ironclaw RGB FPS/Moba Oyuncu Mouse Fiyatı
Corsair CH-9307011-EU Ironclaw RGB FPS/Moba Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
logitech G403 910-005633 Hero Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G403 910-005633 Hero Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.