75 Hertz 1 MS Monitör ile 4 GB ekran kartı güzel performans verir mi?

maliulutasli

Kilopat
Şimdi şöyle bir şey var. Millet diyor ki oyun PC'si toplayacaksan yüksek hertz değerinde monitör al. E hocam 1500'den aşağı yok bu monitörler. Sonra baktım ki 1 MS tepki süreli fakat 75 hertz monitör var. Bütçeme de uygun. Bu monitör gaming monitör olarak geçiyor. FPS oyuncusuyum tepki süresi önemli fakat hertz düşük. Alacağım ekran kartı 4 GB 256 bit. Uyumu nasıl olur? Yırtılma olur mu? Ben yine kaliteli görüntü alır mıyım? Biri açıklayabilir mi? (Free sync veya Gsync yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
4GB 256 bit ekran kartının gücünü göstermez Ekran kartının mimarisi önemlidir. Pc özelliklerinizi tam olarak söylerseniz yardımcı olabilir. Yırtılmayı çokda sorun olacağını düşünmem. 75HZ ekran 120HZ O.C. yapılabilir.

Sorun olmaz rahatlikla oynayabilirsiniz sadece ekran yenileme hiziniz 75 hz de sinirli kalir onun haricinde bi sorun teskil edicegini dusunmuyorum oyunlarda v-sync acin yeterli

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı