75 HZ FreeSync Monitör Önerisi

İlkini daha çok beğendim. Aynı monitör vatanda çok daha ucuz.Büyük ihtimal vatan bilgisayardan alacağım. :)

AOC 21.5" G2260VWQ6 75Hz 1 ms Full HD HDMI FreeSync GAMING MONITOR
Bu da benim tavsiyemdir. Bende almayı düşünüyorum bunu.
Evet benimde ilk fırsatta alacağım monitör oldu şuan :) Kutunun içinde DP kablosu oluyor mu , biliyor musunuz ? Benim bildiğim DP ile PC'ye bağlamazsan FreeSync özelliğini kullanamıyorsun.

Son düzenleme:
İlkini daha çok beğendim. Aynı monitör vatanda çok daha ucuz.Büyük ihtimal vatan bilgisayardan alacağım. :)

Evet benimde ilk fırsatta alacağım monitör oldu şuan :) Kutunun içinde DP kablosu oluyor mu , biliyor musunuz ? Benim bildiğim DP ile PC'ye bağlamazsan FreeSync özelliğini kullanamıyorsun.
Nasıl yani , şimdi display port ile garfik kartını monitöre bağlamazsak FreeSYNC yi kullanamıyormuyuz , bu kesin bir bilgimi ?

AMD sitesinde hangi monitörlerin uyumlu olduğu yazıyor. Mesela G2260VWQ6 DP ile çalışiyor. HDMI desteği yok FreeSync için.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı