75 Hz mi 144 Hz mi alınmalı?

thehitcher

Centipat
İyi geceler Technopat ailesi, monitör seçimi konusunda çok kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistemim: Ryzen 5 1600 AF, Sapphire AMD Radeon RX570 4 GB, 2*8 GB 3000MHz, MSI B450M Mortar Titanium

Oyun olarak PUBG Mobile dışında pek oynayacağımı düşünmüyorum. Hadi diyelim oynasam da sistemim Max ne kadar FPS verir hiçbir fikrim yok. Eğer ki sistemim zaten Max 60-70 FPS verecekse 144Hz monitör almak gereksiz olur sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi geceler Technopat ailesi, monitör seçimi konusunda çok kararsız kaldım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistemim: Ryzen 5 1600 AF, Sapphire AMD Radeon RX570 4 GB, 2*8 GB 3000MHz, MSI B450M Mortar Titanium

Oyun olarak PUBG Mobile dışında pek oynayacağımı düşünmüyorum. Hadi diyelim oynasam da sistemim Max ne kadar FPS verir hiçbir fikrim yok. Eğer ki sistemim zaten Max 60-70 FPS verecekse 144Hz monitör almak gereksiz olur sanırım.
75 Hz'den 144'e geçtikten sonra daha önce almadıgım icin kendime cok kızdım gerçekten 144 bambaşka bişey

Tabi ki 144 hz almanı tavsiye ederim. Yüksek frekans yüksek tazeleme hızı daha iyidir her durumda bana göre

Tabiki ekonominiz müsait ise 144 Hz e geçin hem ileriye dönük olur hem 144 Hz gerçekten başka.

Günlük kullanımda 75Hz yeterli diye biliyordum o yüzden sadece oyun açısından düşünüyordum. Eğer fark hissediliyorsa dediğiniz gibi 144Hz bakmak daha akıllıca olacak.

Sistemim: Ryzen 5 1600 AF, Sapphire AMD Radeon RX570 4 GB, 2*8 GB 3000MHz, MSI B450M Mortar Titanium.

Öyle düşünmeyin PUBG'den sıkılıcaksınız bir gün CS:GO alacaksınız ve 144 FPS üstü alacaksınız ya da Minecraft ya da LOL hepsinden 144 FPS üstü alırsınız ve bu da çok büyük bir artı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı