75 Hz monitör CS:GO FPS kaç olmalı?

Muratbekcii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 75 Hz monitörüm var ve CS:GO oynuyorum. 300-350 arası FPS alıyorum. Ekran kartı sıcaklığım 63-65 arası. FPS sabitlemem gerekiyor mu mesela 150-200 arasına FPS sabitlesem görüntü ya da akıcılık olarak bir fark olur mu? Yoksa bu şekilde kalmalı mı?

G5’inüüüüüüü üstünde aldığınız FPS değerleri fazla güç tüketiminden başka bir işe yaramaz. 90'a falan sabitleyebilirsiniz FPS değerini, hiçbir değişiklik olmaz.
O yüzden sormuştum çok teşekkürler.
Diğer oyunlarda FPS sabitlemek mantıklı ama CS:GO gibi oyunlarda değil. V-Sync ile sabitlerseniz mouse hissiyatı çok kötüleşiyor.
dikey eşitleme olayı çok mantıksız onu denedim. Fps max kodu ile sabitleniyor konsoldan sabitlemek daha mantıklı sanırım

Hocam genelde fps max 300 yapılıyor.
Bilgisayara göre değişir, 320-280 FPS arası alan adamla 50-60 FPS arası alan adam farklı değerlere sabitler.
Hocam 75Hz var diye 75'e sabitleyecekse binlerce lira akıtılan sistemler neden yapılıyor anlamış değilim Misal 70 90 arası FPS alıyorsa 75-80 arası bir FPS'e sabitleyebilir ama arkadaş 300-350FPS arası alıyormuş. Bence 300'e sabitlemesi gerekir. Gönlü bilir ama ne kadar FPS alabiliyorsan o kadar iyi değil mi?

Rakibi görme açısından arkadaşların söylediği 75 hz - 75 fps mantığı doğru ancak sensivity hakimiyeti için minimum 200 fps şart.

İnput lag denen olay etkileniyor. Eğer ısınmadan dolayı drop yemiyorsanız fps sabitlemenizi önermem. Bazen CS:GO gibi bir oyunda fazlasıyla ihtiyaç olabiliyor.

Kardeşim, öncelikle monitörün 75 Hz ise 75 FPS'den sonrası bir anlam ifade etmez çünkü monitörün yine en fazla 75 FPS alıyor o yüzden 300 de olsa 999 da olsa monitörün 75 oldugu için 75 alacak. O yüzden fazla FPS alma derdine düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…