75 Hz monitörde CS:GO FPS'i kaça sabitlenmeli?

NVIDIA GeForce Exprience'den çektim buyurun :).
Bu dediğinizi başka biri ile tartışmıştım ve ikimizde şu karara varmıştık hissedilmeyecek derecede çok az bir artış eğerki arkadaşımızın monitörü 4ms ise bunun çok az bir şekilde altına düşücektir bunun içinde sistemi fazla yormasına gerek yok.

Bu arada 75hz de olsa ne kadar fazla fps o kadar fazla akıcı bir videoda izlemiştim ne kadar doğru bilmem ama ben sabitleyince kasıyormuş gibi hissediyorum.
Kesinlikle haklısınız ne kadar fazla FPS o kadar akıcı fakat önceki dostlarımın dediği gibi 75Hz monitörde 75'ten fazlasını göremesiniz eğer elinizin altında 2 tane monitör varsa farkı kendinizin görmesini isterim :).Birde şu test daha açıklayıcı olur.

Dostlar yani 75 FPS üstünü fark etmeyeceksem boşuna sistemi yormayayım diye düşündüm. Maksimum 120'ye falan sınırlarım, 100-120 arası oynar. +75 FPS'in akıcılıkta etkisi olmasa bile vuruş performansımı etkiler mi diye merak ediyorum. Bazı profesyonel oyuncular 240 Hz oynamasına rağmen 300'de sınırlandırmayıp 450 FPS değerlerinde oynuyor.

CSGO FPS'i diğer oyunlar gibi değil. Ekranın ne olursa olsun yüksek FPS her zaman daha akıcı oluyor. Tavsiyem fps_max 0 'a sabitlemendir. Maksimum FPS maksimum performans.

sakın sabitleme alınabilecek maksimum fps değerini almaya bak çünkü csgo fps oyunudur 75 fpsye sabitlemen oyun performansını çok çok düşürür bir kere mouseyi çeviremezsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı