75 Hz monitörde fazla FPS alınmalı mı?

kozalak000

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, FPS oyununda düşük ayarlarda 200 ila 300 arasında FPS alıyorum ama monitörüm 75 Hz. Monitörünün Hz değeri kadar FPS alırsın diye biliyorum, bu yüzden de sormak istedim. Yüksek ayarlara mı alayım acaba oyunu? Size sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
yüksek ayarlara alma. Ama fps sabitle. Rekabetçi oyunlarda yüksek ayarlar avantajını azaltır genelde.

Merhaba, FPS oyununda düşük ayarlarda 200 ila 300 arasında FPS alıyorum ama monitörüm 75 Hz. Monitörünün Hz değeri kadar FPS alırsın diye biliyorum, bu yüzden de sormak istedim. Yüksek ayarlara mı alayım acaba oyunu? Size sorayım dedim.

Yüksek ayarlara al, 75 Hz monitör sana en fazla 75 FPS gösterir. Ama daha yüksek FPS sana daha akıcı gelebilir.

V-Sync açarsanız FPS en çok 75 olur ama ne gerek var. Ayarları yükseltin.

Kasan 100 frame üretiyor ise sen monitörün kaç Hz ise o kadar görürsün 1000 FPS dahi alsan yine 75 FPS olarak algılarsın yaşayacağın tearing de cabası olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı