75 Lira Tarife ve ISS Önerisi

WîndofNîght

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Türk Telekom 24 Mbhz VDSL kotasız tarifesi kullanıyoruz ve ayın 25'inde taahhütümüz bitiyor. Yeni tarife fiyatları çok uçuk olduğu için başka bir ISS'ye geçmeyi planlıyoruz. Sorun yaşamayacağımız, kafamız rahat kullanabileceğimiz, sorun olursa da kolay bir şekilde çözebileceğimiz bir ISS arıyoruz. Sabit hat olmadan kullanacağız. Teşekkürler.
Şu an kullandığımız modem: VMG3312-B10B
Maximum bütçe: 75 Lira
Minimum hız: 24 Mbhz
Kota: Sınırsız

Son düzenleyen: Moderatör:

Yukarıdaki linkten altyapını sorgular mısın? Eğer bu altyapı varsa düşünmeden geçebilirsin.
Hem altyapın kaç MBPS destekliyor?

Yukarıdaki linkten altyapını sorgular mısın? Eğer bu altyapı varsa düşünmeden geçebilirsin.
Hem altyapın kaç MBPS destekliyor?
Esenler'de oturuyorum ama listede yok desteklemiyor galiba.
Turknet / Netspeed / Millenicom
TürkNet 50 Mbhz gösteriyor sorgulama alanında ama müşteri hizmetleri hakkımda çok fazla olumsuz yorum var pek güvenmedim.
Millenicom'da 33 Mbhz gösteriyor.
Netspeed'i sorgulayamıyorum acaba neden bakabilirim?
Vodafone'da fiber paketler var.Ve bence fiyatına göre en uygunu vodafone'da.
Bana uygun bir tarife önerebilir misin acaba?

Son düzenleme:
TürkNet'i bende düşündüm form dolduruyorsun hemen seni arıyorlar kapmak için ama arızada çok sıkıntılıymış.

TürkNet'i bende düşündüm form dolduruyorsun hemen seni arıyorlar kapmak için ama arızada çok sıkıntılıymış.
Kablonet altyapım desteklemiyor, Millenicom 33 gösteriyor 35lik tarife 80 lira pahalı, Netspeed çok övülüyor 24 mbps alabiliyormuşum 35 mbps paketleri 76 şuanki tarife le aynı neredeyse güvenli liman olarak görüyorum, TürkNet 50 mbps gösteriyor 76 liraya eğer sıkıntı çıkmazsa çok iyi fakat müşteri hizmetleri konusunda ciddi şikayetler var. Netspeed vs TürkNet arasında kaldım.

Kablonet altyapım desteklemiyor, Millenicom 33 gösteriyor 35lik tarife 80 lira pahalı, Netspeed çok övülüyor 24 mbps alabiliyormuşum 35 mbps paketleri 76 şuanki tarife le aynı neredeyse güvenli liman olarak görüyorum, TürkNet 50 mbps gösteriyor 76 liraya eğer sıkıntı çıkmazsa çok iyi fakat müşteri hizmetleri konusunda ciddi şikayetler var. Netspeed vs TürkNet arasında kaldım.
Kullanan biri yanıtlarsa senin için iyi bir seçim olur ama bir kişiye kötü hizmet geldi diye herkese kötü gelecek diye bir şart yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı