Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #11 Physchopath dedi: Bu modem o konularda işine yarar GFN için QoS ayarı ve hız sabitlemesi diğer modemlere göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... aynen hem benim ilk başta asıl amacım laptopda kullanmaktı geforceu sonra internete kafayı taktım hazır insanlar varken sorayım bu adam hem fiber hem vdsl 2 yazmış destekliyor mu yani Fiber 5 ghz vdsl-2 Modem 2 ay kullanıldı
Physchopath dedi: Bu modem o konularda işine yarar GFN için QoS ayarı ve hız sabitlemesi diğer modemlere göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... aynen hem benim ilk başta asıl amacım laptopda kullanmaktı geforceu sonra internete kafayı taktım hazır insanlar varken sorayım bu adam hem fiber hem vdsl 2 yazmış destekliyor mu yani Fiber 5 ghz vdsl-2 Modem 2 ay kullanıldı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.986 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #12 Pardon lan portları maksimum 100 Mbps destekliyor maksimum.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #13 internetim bu hızlardda kalıcak uzun süre bu arada hatta 60 veriyor şuan
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.361 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 8 Mart 2024 #14 Miraç Akbulut dedi: Aynen hem benim ilk başta asıl amacım laptopta kullanmaktı GeForce'u sonra internete kafayı taktım. Genişletmek için tıkla... Stabil internet sağlasalar bunların hiçbiriyle uğraşmak gerekmeyecek. Neyse en azından OpenWrt destekli modem almayı unutma.
Miraç Akbulut dedi: Aynen hem benim ilk başta asıl amacım laptopta kullanmaktı GeForce'u sonra internete kafayı taktım. Genişletmek için tıkla... Stabil internet sağlasalar bunların hiçbiriyle uğraşmak gerekmeyecek. Neyse en azından OpenWrt destekli modem almayı unutma.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.986 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #15 Destekler ama internet servis sağlayıcı logolu modem almanızı önermem ya yazılımı kısıtlı olabiliyor ya da yazılımı sorun yaratabiliyor.
Destekler ama internet servis sağlayıcı logolu modem almanızı önermem ya yazılımı kısıtlı olabiliyor ya da yazılımı sorun yaratabiliyor.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.361 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 8 Mart 2024 #16 Miraç Akbulut dedi: Hazır insanlar varken sorayım bu adam hem fiber hem VDSL 2 yazmış destekliyor mu yani Fiber 5 ghz vdsl-2 Modem 2 ay kullanıldı Genişletmek için tıkla... Destekler fakat OpenWrt desteklemiyor hız kurcalamaları falan yapamazsın.
Miraç Akbulut dedi: Hazır insanlar varken sorayım bu adam hem fiber hem VDSL 2 yazmış destekliyor mu yani Fiber 5 ghz vdsl-2 Modem 2 ay kullanıldı Genişletmek için tıkla... Destekler fakat OpenWrt desteklemiyor hız kurcalamaları falan yapamazsın.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #17 Physchopath dedi: Destekler fakat OpenWrt desteklemiyor hız kurcalamaları falan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Open wrt desteklendiğine nasıl bakıyorsunuz. Olmasa da çok kaybım olur mu bilmiyorum oraları çok kurcalamıyorum normalde
Physchopath dedi: Destekler fakat OpenWrt desteklemiyor hız kurcalamaları falan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Open wrt desteklendiğine nasıl bakıyorsunuz. Olmasa da çok kaybım olur mu bilmiyorum oraları çok kurcalamıyorum normalde
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.986 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #18 QoS ile hızı kısıtlayabilir ama paket kaybı için en iyisi OpenWrt destekli modem ya da router alabilirsiniz.
QoS ile hızı kısıtlayabilir ama paket kaybı için en iyisi OpenWrt destekli modem ya da router alabilirsiniz.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.361 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 8 Mart 2024 #19 Miraç Akbulut dedi: Open wrt desteklendiğine nasıl bakıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ürünün modeline bakıp özelliklerini araştırınca çıkar satıcı bile bilgisiz ki ürünün adını modelini bile girmemiş.
Miraç Akbulut dedi: Open wrt desteklendiğine nasıl bakıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ürünün modeline bakıp özelliklerini araştırınca çıkar satıcı bile bilgisiz ki ürünün adını modelini bile girmemiş.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #20 Physchopath dedi: Ürünün modeline bakıp özelliklerini araştırınca çıkar satıcı bile bilgisiz ki ürünün adını modelini bile girmemiş. Genişletmek için tıkla... ben biraz daha araştırayım bakim. varsa önerileniriz bakabilirm
Physchopath dedi: Ürünün modeline bakıp özelliklerini araştırınca çıkar satıcı bile bilgisiz ki ürünün adını modelini bile girmemiş. Genişletmek için tıkla... ben biraz daha araştırayım bakim. varsa önerileniriz bakabilirm