Daha fazla
5 GHz'de daha yüksek hız alırsınız 2.4 GHz'e göre size kalmış.
Yukarıda attığı TP-Link modem sorunlu.
hocam tam olarak Bi sorunum yok ama 5 ghz in 2.4 ghz den iyi olacağını düşünüyorum. Paket kaybı var onu azalabilir diye düşünüyorum ve mi tv stickde ve WiFi da hızı artırır diye düşünüyorum. nadiren WiFi da kopmada oluyor.ben de 5 ghz modeme geçeyim diyorum yanılıyor muyum?Hocam modemin sorunu ne tam olarak.
Ethernet ile paket kaybı azalmıyorsa 5ghz bile fark ettirmez.hocam tam olarak Bi sorunum yok ama 5 ghz in 2.4 ghz den iyi olacağını düşünüyorum. Paket kaybı var onu azalabilir diye düşünüyorum ve mi tv stickde ve WiFi da hızı artırır diye düşünüyorum. nadiren WiFi da kopmada oluyor.ben de 5 ghz modeme geçeyim diyorum yanılıyor muyum?
teşekkürlerO modemin V1 ve V2 versiyonlarında Wi-Fi'de kopmalar oluyor arkadaş almış pişman olmuş hatta sadece v1.20 versiyonunda sorun yok sanırsam.
Başka bir konuda konuştuk bu konuyu o şekilde de yaşadığını söyledi ona ithafen söyledim.2.4 GHz ile paket kaybı yaşıyormuş Ethernet ile değil.
pcde de oluyordu arkadaşla daha önce Bi konuda konuşmuştuk2.4 GHz ile paket kaybı yaşıyormuş Ethernet ile değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.