Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #21 Çoğu modem ve router OpenWrt desteklemiyor OpenWrt destekleyen router ya da modem sayısı az maalesef.
Çoğu modem ve router OpenWrt desteklemiyor OpenWrt destekleyen router ya da modem sayısı az maalesef.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #22 Einstein dedi: Çoğu modem ve router OpenWrt desteklemiyor OpenWrt destekleyen router ya da modem sayısı az maalesef. Genişletmek için tıkla... o attığım ikinci el şuan bende önde ama arştırıyorum bakalım
Einstein dedi: Çoğu modem ve router OpenWrt desteklemiyor OpenWrt destekleyen router ya da modem sayısı az maalesef. Genişletmek için tıkla... o attığım ikinci el şuan bende önde ama arştırıyorum bakalım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #23 O attığınız Türk Telekom logolu modemi almanızı önermem Wi-Fi'de kopma sorunları yaratabiliyor.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #24 Zyxel VMG 8623 T50B 5 GHz Vdsl2 Modem dostlar bunu buldum ne dersiniz
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.359 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 8 Mart 2024 #25 Miraç Akbulut dedi: Zyxel VMG 8623 T50B 5 GHz Vdsl2 Modem dostlar bunu buldum ne dersiniz Genişletmek için tıkla... OpenWRT desteği yok.
Miraç Akbulut dedi: Zyxel VMG 8623 T50B 5 GHz Vdsl2 Modem dostlar bunu buldum ne dersiniz Genişletmek için tıkla... OpenWRT desteği yok.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #26 Physchopath dedi: OpenWrt desteği yok. Genişletmek için tıkla... Onun dışında modemin bir sıkıntısı var mı biliyor musun acaba? Sanırım onu gözardı edeceğim
Physchopath dedi: OpenWrt desteği yok. Genişletmek için tıkla... Onun dışında modemin bir sıkıntısı var mı biliyor musun acaba? Sanırım onu gözardı edeceğim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.961 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #27 OpenWrt olup olmaması bir sorun değil çoğu modem ve routerda bu özellik yok göz ardı edebilirsiniz.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #28 Einstein dedi: OpenWrt olup olmaması bir sorun değil çoğu modem ve routerda bu özellik yok göz ardı edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dostum son attığım nasıl o modem iyi diye biliyorum sanırım destekliyorda benim internetimi
Einstein dedi: OpenWrt olup olmaması bir sorun değil çoğu modem ve routerda bu özellik yok göz ardı edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... dostum son attığım nasıl o modem iyi diye biliyorum sanırım destekliyorda benim internetimi
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.359 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 8 Mart 2024 #29 Miraç Akbulut dedi: Dostum son attığım nasıl o modem iyi diye biliyorum sanırım destekliyorda benim internetimi Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığın modem sorun çıkartmıyorsa illede almak zorunda değilsin. Şart değilse almana gerek yok.
Miraç Akbulut dedi: Dostum son attığım nasıl o modem iyi diye biliyorum sanırım destekliyorda benim internetimi Genişletmek için tıkla... Şu an kullandığın modem sorun çıkartmıyorsa illede almak zorunda değilsin. Şart değilse almana gerek yok.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #30 Physchopath dedi: Şu an kullandığın modem sorun çıkartmıyorsa illede almak zorunda değilsin. Şart değilse almana gerek yok. Genişletmek için tıkla... dostum mi tv sstickde 10 mbps veriyor:/ internetten baktım biraz diğer mi tv sticği olan insanlar bende sıkıntı yok falan yazmışlardı
Physchopath dedi: Şu an kullandığın modem sorun çıkartmıyorsa illede almak zorunda değilsin. Şart değilse almana gerek yok. Genişletmek için tıkla... dostum mi tv sstickde 10 mbps veriyor:/ internetten baktım biraz diğer mi tv sticği olan insanlar bende sıkıntı yok falan yazmışlardı