75 OBP ile ve üniversitede YKS çalışarak tıp kazanılır mı?

Sağ olun hocam moral açısından. Bana yardımcı oldunuz. Çok çalışmamız lazım. Umarım hepimiz hakkettiğimi yerlere geliriz.

7 yıl önce fen lisesinden mezun oldum. Oradaki çocukların 95 ortalamaları falan var ve her gün deli gibi test çözüyorlar. Bir sürü özel ders alıp üstüne dershaneye gidiyorlardı. Şimdi YouTube da var. En çok ondan faydalanmaya çalışın. Rakipler sağlam. Yine de tıp tercihi azaldı artık. İlk 10 bini garantileyin ama daha da iyisini yapın mutlaka.

7 yıl önce fen lisesinden mezun oldum. Oradaki çocukların 95 ortalamaları falan var ve her gün deli gibi test çözüyorlar. Bir sürü özel ders alıp üstüne dershaneye gidiyorlardı. Şimdi YouTube'da var. En çok ondan faydalanmaya çalışın. Rakipler sağlam. Yine de tıp tercihi azaldı artık. İlk 10 bini garantileyin ama daha da iyisini yapın mutlaka.

Eğer ikinci sene düşünüyorsan ilk sene de iyi kötü bakma şansın olur biraz zaman alan bir yol seçmişsin tabii ama ben kazanılamayacağını düşünmüyorum.

Hocam elimden gelenini en iyisini yapacağım. Teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize iyi geceler dilerim.

Hocam elimden gelenini en iyisini yapacağım. Teşekkür ederim yorumlarınız için hepinize iyi geceler dilerim.

Bu tamamen senin azmine ve kapasitene bağlı bir süreç ortaokuldan beri sıkı çalışıp tıp kazanamayan da var son seneye kadar yatıp son sene kazanan da var eğer kapasiten var sa çalışarak her türlü halledersin temelin çok iyi olmasa bile.

Azminize bağlı, çok zor ama imkânsız değil. İlk sene sıralamanız neydi?

Bana kalırsa ıkınıp tıp kazanmaktansa orta hâlli bir mühendisliğe gitmek daha vizyoner geliyor. Baktınız ki olmayacak, memurluk ya da hemşirelik gibi kolay atanan bölümler de mantıklı gibi. Ülke şu anda zor durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı