750-800 bin TL'ye aile aracı önerisi

Hocam Volkswagen'e de bir tık yaklaşmıyor babam. Arıza yapıyorlar, tanıdığımızda Passat var onda bayağı arıza çıktı o yüzden ön yargılı.

Aynen öyle alman alacaksan minimum 2019 olacak 70-80 binde olacak gidip 350 bindeki Passat'ı napacaksınız baban anlıyor arabadan vallahi.

Mitsubishi Lancer bu fiyata var mı?
Ne diyosunuz hocam kralını bulursunuz ankara içi olmasa sorun olurmu?

Aracın genişliği çok iyi benim babamdada vardı bi ara ancak heryere 6 kişi gidecekseniz ticari dizel couirer daha mantıklı gibi şehir içi 4-5 litre yakıyor.
Hocam ilerde çalışıp bu Lancer'i ben almak istiyorum açıkcası😂
Harbi iyi duruyor bide üstüne Japon yazıları falan yazılsa çok iyi durur ancak babam bu araca küçük dedi maalesef.
Bakıyoruz işte hala.

CC'nin neyini beğenmediniz hocam?

Eski. O yas ve km'deki bir Alman aracindan ozellikle de CC'den aile araci olmaz. Keyfi alirsin guzel arabadir ama aile araci olmaz. Cok yakar, sorun cikarir. Cikardigi sorunlar icin parcalar da ates pahasidir.

Sizin sectiginiz Lancer hic aile araci degil belirteyim. Aile deyip genc isi spor araba tarzi ucuz yollu sedanlara yonelmissiniz. Keske konuyu boyle acmasaydiniz.

Eski. O yas ve km'deki bir Alman aracindan ozellikle de CC'den aile araci olmaz. Keyfi alirsin guzel arabadir ama aile araci olmaz. Cok yakar, sorun cikarir. Cikardigi sorunlar icin parcalar da ates pahasidir.

Sizin sectiginiz Lancer hic aile araci degil belirteyim. Aile deyip genc isi spor araba tarzi ucuz yollu sedanlara yonelmissiniz. Keske konuyu boyle acmasaydiniz.
Tiguan için yorumunuz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı